Μία ακόμα εκτόξευση πυραύλου από τη Β.Κορέα
Συνεχίζει το καθεστώς της Βορείου Κορέας τις πυραυλικές δοκιμές, παρά τις προειδοποιήσεις τις διεθνούς κοινότητας. Την Κυριακή «έφυγε» ένας ακόμα πύραυλος μεσαίου βεληνεκούς, όπως ανακοίνωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην Σεούλ.
Συνεχίζει το καθεστώς της Βορείου Κορέας τις πυραυλικές δοκιμές, παρά τις προειδοποιήσεις τις διεθνούς κοινότητας.
Την Κυριακή «έφυγε» ένας ακόμα πύραυλος μεσαίου βεληνεκούς, όπως ανακοίνωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην Σεούλ. Έφτασε σε ύψος τα 560χλμ.
Tην κίνηση καταδίκασε καταρχήν η Ιαπωνία, η οποία έχει μπει κατ’ επανάληψη στο στόχαστρο των δοκιμών του καθεστώτος της Βορείου Κορέας.
Πάντως, ο συγκεκριμένος πύραυλος, όπως ανακοίνωσε το Τόκιο, δεν κατέληξε εντός της ΑΟΖ της Ιαπωνίας.
Ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε ανακοίνωσε ότι θα θέσει το θέμα στη Σύνοδο των G7, εκεί όπου θα είναι παρών και ο Τραμπ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ξεκαθαρίσει ότι η εποχή της «στρατηγικής υπομονής» με το καθεστώς της Βορείου Κορέας έχει τελειώσει, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε άλλες πιο δυναμικές λύσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαλάνδρι: Aγωνία για ανήλικη που χάθηκε από χώρο φιλοξενίας – Τι λέει η μητέρα της
- Η ιστορία ως λογοτεχνία και η λογοτεχνία ως ιστορία
- Μονέκε για Βεζένκοφ: «Ο Σάσα είναι καλύτερος από εμένα»
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή λόγω εργασιών – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
- Πριγκίπισσα της Νορβηγίας Μέτε – Μάριτ: Άμεση η ανάγκη για μεταμόσχευση πνεύμονα
- Η πιο αμφίρροπη Euroleague όλων των εποχών: Οι μάχες για τετράδα και εξάδα και το πρόγραμμα των ομάδων

