Διετής φυλάκιση στον 44χρονο για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο
Ποινή φυλάκισης 2 ετών και 2 μηνών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον 44χρονο που την Παρασκευή πυροβόλησε έξω από το Εφετείο.
Ποινή φυλάκισης 2 ετών και 2 μηνών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον 44χρονο που την Παρασκευή πυροβόλησε έξω από το Εφετείο.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τις πράξεις των άσκοπων πυροβολισμών, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας, ενώ μετέτρεψε την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής σε απείθεια.
Ο 44χρονος αφού είπε στην απολογία του ότι «στην Κρήτη αγαπάμε τα όπλα» και ότι στον στρατό «δώσαμε όρκο να αγαπάμε την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια» εξήγησε ότι με την πράξη του θέλησε να δηλώσει τον θυμό του για την υπόθεση δολοφονίας του ανιψιού του Μάριου Παπαγεωργίου που επί πέντε χρόνια δεν γνωρίζουν πού είναι θαμμένος.
Ο κατηγορούμενος μετά το πέρας της διαδικασίας αφέθηκε ελεύθερος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Premier League κρίνεται όλο και περισσότερο στις στατικές φάσεις
- Ανδρουλάκης: Η ειρήνευση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διπλωματία και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου
- Πειραιώς: Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα
- Επιστροφή στην GBL με την 20η αγωνιστική: Ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Προμηθέας
- «Γυναίκες χωρίς άνδρες»: Το βιβλίο που το καθεστώς του Ιράν απαγόρευσε — αλλά δεν κατάφερε να σβήσει
- Έκαναν το 1-2 στην Αυστραλία οι Mercedes: Pole position ο Ράσελ, δεύτερος ο Αντονέλι (pic+vid)


