Καράογλου: Να πέσουν οι τόνοι μεταξύ Μητσοτάκη – Σαββίδη
Την ανάγκη να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος χαρακτηρίζει «λανθασμένες» τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη για τον κ. Μητσοτάκη, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζει πως ο επιχειρηματίας έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη χώρα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα στην περίοδο της κρίσης.
Την ανάγκη να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος χαρακτηρίζει «λανθασμένες» τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη για τον κ. Μητσοτάκη, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζει πως ο επιχειρηματίας έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη χώρα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα στην περίοδο της κρίσης.
Στη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους, ο κ. Καράογλου είπε ότι η ΝΔ είναι υπέρ των επενδύσεων, με την προϋπόθεση ότι γίνονται σεβαστοί από όλους οι νόμοι και οι κανόνες. Πρόσθεσε πως είναι δικαίωμα του κ. Σαββίδη να έχει πολιτικές βλέψεις κι αν συμβαίνει αυτό είναι καλό να το ανακοινώσει.
Ο κ. Καράογλου εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι εκλογές θα γίνουν, κατά πάσα πιθανότητα, το φθινόπωρο του 2018 και χαρακτήρισε «φερετζέ του κ. Τσίπρα» τα αντίμετρα της κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κήρυξη κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης για τον Δήμο Γορτυνίας
- Λαμία: Καταγγελία εγκατάλειψης παιδιού στο φάσμα του αυτισμού στα Δικαστήρια
- Απάτες: Από το myAADE, τα ΕΛΤΑ μέχρι και την Αττική Οδό – Τι να προσέξετε
- Ageism: Ο ηλικιακός ρατσισμός βλάπτει (και) την αγορά εργασίας
- Οι Αθώοι: Ένας έρωτας φέρνει σύγκρουση
- Η αγωνία κορυφώνεται απόψε στη «Γη της ελιάς» – Τι θα δούμε
