Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Εντυπωσιακό τρέιλερ για το «Blade Runner 2049»

Το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ του Blade Runner με τίτλο «Blade Runner 2049» δόθηκε στη δημοσιότητα. Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται μερικές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Γκόσλινγκ ερμηνεύει τον αστυνόμο Κ, ο οποίος φέρνει στο φως ένα μυστικό που έχει τη δυνατότητα να βυθίσει στο χάος την κοινωνία. Η ανακάλυψή του τον οδηγεί σε ένα ταξίδι για να βρει τον Ρικ Ντεκάρτ (Χάρισον Φορντ), ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια.

Αγγελική Στελλάκη

Το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ του Blade Runner με τίτλο «Blade Runner 2049» δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στην ταινία του Ντενί Βιλνέβ (Arrival) το παρόν συναντά το παρελθόν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ έρχεται αντιμέτωπος με τον Χάρισον Φόρντ.

Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται μερικές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Γκόσλινγκ ερμηνεύει τον αστυνόμο Κ, ο οποίος φέρνει στο φως ένα μυστικό που έχει τη δυνατότητα να βυθίσει στο χάος την κοινωνία. Η ανακάλυψή του τον οδηγεί σε ένα ταξίδι για να βρει τον Ρικ Ντεκάρτ (Χάρισον Φορντ), ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια.

Το σενάριο έχουν γράψει οι Χάμπτον Φάντσερ και Μάικλ Γκριν. Σημειώνεται ότι η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ είχε ως πηγή έμπνευσης τη νουβέλα του Φίλιπ Κ. Ντικ «Do Androids Dream of Electric Sheep».

Στο νέο τρέιλερ ρίχνουμε μία πιο λεπτομερή ματιά στον μελλοντικό κόσμο του Blade Runner, ενώ εξαιρετικά σχόλια έχει συγκεντρώσει και η φωτογραφία του Ρότζερ Ντίκινς (πολλοί θεωρούν ότι έχει σίγουρη άλλη μια υποψηφιότητα για Όσκαρ).

Ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ σημειώνει: «Πάντα με έλκυαν ταινίες επιστημονικής φαντασίας με στιβαρό όραμα που μας οδηγούσαν σε μοναδικούς παράλληλους κόσμους, και το αυθεντικό «Blade Runner» είναι μακράν η καλύτερη του είδους όλων των εποχών. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ευφυώς ενέπλεξε την επιστημονική φαντασία με το νουάρ στοιχείο για να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική σπουδή πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη. Το καινούργιο «Blade Runner» είναι μια επέκταση της πρώτης ταινίας μερικές δεκαετίες αργότερα».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Ρόμπιν Ράιτ και ο Τζάρεντ Λέτο.

H ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου 2017, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024