Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά στις Μαριές Ζακύνθου
Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που καίει από το μεσημέρι του Σαββάτου δασική έκταση στο χωριό Μαριές Ζακύνθου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλοι οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, έδιναν μάχη με τις φλόγες ώστε να την περιορίσουν και να μην κινδυνέψει το χωριό.
Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που καίει από το μεσημέρι του Σαββάτου δασική έκταση στο χωριό Μαριές Ζακύνθου.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλοι οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, έδιναν μάχη με τις φλόγες ώστε να την περιορίσουν και να μην κινδυνέψει το χωριό.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες στο έργο των πυροσβεστών συνδράμουν πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Canadair που πραγματοποιούν ρίξεις νερού.
Όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο φοβούμενοι, αναζωπύρωση καθώς μετά το μεσημέρι προβλέπονται ισχυρότεροι άνεμοι στην περιοχή.
Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος περίπου εξήντα πυροσβέστες από την Ζάκυνθο, τα Λεχαινά, τον Πύργο και την 6η ΕΜΑΚ της Πάτρας, 20 οχήματα, 4 υδροφόρες του Δήμου Ζακύνθου, καθώς και υδροφόρες ιδιωτών οι οποίες όλο το βράδυ προμήθευαν με νερό τα πυροσβεστικά οχήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εγκληματική οργάνωση εξαπατούσε με πρόσχημα τα κρυπτονομίσματα – Δώδεκα συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Εργασίες αποκατάστασης συνεπειών κατολίσθησης στην Κέρκυρα
- Φάμελλος: Τι έχει να φοβηθεί ο Μητσοτάκης από το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών;
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για τους ναυτεργάτες «που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο»
- Βουλή: Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Φλώρος επειδή αποκάλεσε τον Βελόπουλο «καράφλα»
- Τεχεράνη: Ζημιές στο Παλάτι Γκολεστάν από πυραυλικό πλήγμα εν μέσω της σύγκρουσης ΗΠΑ–Ισραήλ με το Ιράν


