Τρομοκρατία στο Λονδίνο: Πέθανε η νεαρή γυναίκα που έπεσε στον Τάμεση
Μια νεαρή Ρουμάνα είναι το πέμπτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στο Λονδίνο. Ήταν η γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα στον Τάμεση. Παρά την προσπάθεια των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή. Ο φίλος της, που επίσης τραυματίστηκε, πήρε εξιτήριο.
Μια νεαρή Ρουμάνα είναι το πέμπτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στο Λονδίνο στις 22 Μαρτίου. Ήταν η γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα στον Τάμεση. Παρά την προσπάθεια των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.
Η Αντρέα Κριστέα είχε πάει διακοπές στο Λονδίνο με τον φίλο της Αντρέι Μπουρνάζ. Βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.
Η κοπέλα παρασύρθηκε από το όχημα του δράστη και έπεσε στο ποτάμι. Ο φίλος της τραυματίστηκε στα πόδια, αλλά πήρε τελικά εξιτήριο.
«Πάλεψε για τη ζωή της επί δύο εβδομάδες. Η αγαπημένη, αναντικατάστατη Αντρέα, κόρη, αδελφή, σύντροφος και πιστή φίλη, ήταν ένα μοναδικό πλάσμα που λάτρευε τη ζωή. Θα την θυμόμαστε σαν μια αχτίδα φωτός που θα λάμπει αιώνια στις καρδιές μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της οικογένειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»