Μοσκοβισί: Υπάρχει σημαντική πρόοδος για την τεχνική συμφωνία
«Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει σημαντική πρόοδος για την τεχνική συμφωνία. Κανείς δεν θέλει ένα 4ο πρόγραμμα», δήλωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.
«Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει σημαντική πρόοδος για την τεχνική συμφωνία. Κανείς δεν θέλει ένα 4ο πρόγραμμα», δήλωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, σύμφωνα με ανάρτησή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του ΕΚ, Δ.Παπαδημούλη στο Twitter.
Επίσης απαντώντας σε ερώτηση του κ. Παπαδημούλη ο Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε πως «η Κομισιόν στηρίζει την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα και το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ