Η φαμίλια έκανε μαντάρα την τηλεοπτική συνέντευξη του καθηγητή
Ο καθηγητής Ρόμπερτ Κέλι δεν αποκλείεται να ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά του γα τη ζημιά που του έκαναν ενώ μιλούσε ζωντανά στο BBC για τη Νότιο Κορέα.
Ο καθηγητής Ρόμπερτ Κέλι δεν αποκλείεται να ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά του γα τη ζημιά που του έκαναν ενώ μιλούσε ζωντανά στο BBC για τη Νότιο Κορέα.
Η κόρη του Κέλι φαίνεται ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί, γνωρίζοντας ότι ο μπαμπάς μιλούσε στην τηλεόραση από το άλλο δωμάτιο. Με χαρακτηριστική παιδική αφέλεια πήγε και έκατσε δίπλα του, αγνοώντας τα σκουντήματά του.
Ο καθηγητής περιέργως κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του όταν μπήκε στο δωμάτιο και το μωρό της οικογένειας, σπρώχνοντας μια στράτα.
Η απογείωση ήρθε όταν μπήκε και η γυναίκα του για να τραβήξει με το ζόρι τα παιδιά στο άλλο δωμάτιο.
Για να μην ενοχλήσει το αφεντικό έσκυψε για να μην ενοχλεί και έκλεισε την πόρτα πίσω της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- Χάνει το ματς με την ΑΕΚ ο Μορόν
- Μήπως με βίασαν και δεν το θυμάμαι; – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Diddy
- Θεσσαλονίκη: Σκηνές πανικού μετά την επίθεση με χημικά σε αγρότες στα «Πράσινα Φανάρια» – Δείτε βίντεο
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ

