
ΝΔ: Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση του Τσίπρα
«Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», αναφέρει η ΝΔ απαντώντας στη δήλωση του υπουργού Οικονονομικών και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι είναι ο ίδιος αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα «που έχει ήδη συμφωνήσει». «Ας ενημερώσει και τον υπουργό Οικονομικών του, που κάνει τάχα πως δεν γνωρίζει», προσθέτει η ΝΔ.
«Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», αναφέρει η ΝΔ απαντώντας στη δήλωση του υπουργού Οικονονομικών και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι είναι ο ίδιος αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα «που έχει ήδη συμφωνήσει».
«Ας ενημερώσει και τον υπουργό Οικονομικών του, που κάνει τάχα πως δεν γνωρίζει», προσθέτει η ΝΔ, σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες, στη Βουλή, ανέφερε 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων, χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες.
«Αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση, από ανικανότητα και ιδεοληψία δεν προχωρά τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Και οι οποίες θα έπρεπε να είχαν γίνει, χωρίς να τις επιβάλλει κάνεις, γιατί φέρνουν επενδύσεις, δουλειές και ανάπτυξη στη χώρα», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Πώς έστησε την ενέδρα θανάτου ο 54χρονος
- Συνταγή: Ψαρονέφρι με κρασί και μέλι
- Τελικά οι υψηλότεροι φόροι διώχνουν τους πλούσιους; Το σχέδιο του Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη επαναφέρει το ερώτημα
- Στο Πεκίνο ο Αραγτσί, συναντάται με τον κινέζο ΥΠΕΞ – Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, βλέπει ο Τραμπ
- Τρεις νεκροί σε νέο βομβαρδισμό των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά
- Το pilates arms «χτίζει» γραμμωμένα χέρια
