Νιγηρία: Έως και 236 νεκροί από βομβαρδισμό καταυλισμού εκτοπισμένων
Στους 236 νεκρούς ενδέχεται να ανέλθει ο τραγικός απολογισμός από τον κατά λάθος βομβαρδισμό καταυλισμού εκτοπισμένων, στο βορειοανατολικό τμήμα της Νιγηρίας, από την Πολεμική Αεροπορία της χώρας.
Στους 236 νεκρούς ενδέχεται να ανέλθει ο τραγικός απολογισμός από τον κατά λάθος βομβαρδισμό καταυλισμού εκτοπισμένων, στο βορειοανατολικό τμήμα της Νιγηρίας, από την Πολεμική Αεροπορία της χώρας.
Στον καταυλισμό είχαν βρει καταφύγιο πολίτες που είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους για να γλιτώσουν από τις βιαιοπραγίες της Μπόκο Χαράμ.
Προηγούμενος απολογισμός που είχαν δώσει οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έκανε λόγο για τουλάχιστον 90 νεκρούς. Εντούτοις, πολλές «συγκλίνουσες μαρτυρίες» μιλούν πλέον για 170 νεκρούς.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το πολεμικό αεροπλάνο έριξε δύο βόμβες στον καταυλισμό, η μία εκ των οποίων έπεσε σε πυκνοκατοικημένη συνοικία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
