Δύο ύποπτοι υπό κράτηση στην υπόθεση του φόνου του ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα
Δικαστήριο της Άγκυρας ζήτησε να παραμείνουν υπό κράτηση δύο άνδρες που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.
Δικαστήριο της Άγκυρας ζήτησε να παραμείνουν υπό κράτηση δύο άνδρες που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, οι συλληφθέντες είναι ο αστυνομικός Σερτσάν Μπασέρ και ο επιχειρηματίας Ενές Ασίμ Σιλίν.
Χθες Τετάρτη η τουρκική αστυνομία συνέλαβε και ανέκρινε πέντε υπόπτους, στη συνέχεια όμως άφησε τρεις εξ αυτών ελεύθερους.
Το Anadolu επεσήμανε ότι ο Μπασέρ φέρεται να συνδέεται με το κίνημα του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ πρώην ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.
Στις 19 Δεκεμβρίου 2016 ο Καρλόφ πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον αστυνομικό Μαβλούτ Μερτ Αλτιντάς, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, στα εγκαίνια μιας έκθεσης φωτογραφίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Sputnik
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Κύπρος: 52 χρόνια μετά οι μνήμες παλεύουν να μείνουν ζωντανές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 2 νεκροί, 42 τραυματίες σε αεροπορικό βομβαρδισμό της Ρωσίας στη Ζαπορίζια
- Κύπρος: εξακολουθώ να μην ξεχνώ
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 25χρονος κατηγορούμενος για τη φονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- Το Μαξίμου κάνει γαργάρα τις υποκλοπές και πανηγυρίζει που έχει μόνο 4 υπόδικους βουλευτές…
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου» έρχεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442