ΟΔΔΗΧ: Ποσό 1,625 δισ. ευρώ άντλησε από δημοπρασία εντόκων γραμματίων
Στο 2,97% διαμορφώθηκε η απόδοση σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 1.250 εκατ. ευρώ που διενεργήθηκε την Τετάρτη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1.625 εκατ. ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,30 φορές.
Στο 2,97% διαμορφώθηκε η απόδοση σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 1.250 εκατ. ευρώ που διενεργήθηκε την Τετάρτη.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1.625 εκατ. ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,30 φορές.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers) και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017, στις 12μ.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Κηφισίας την Κυριακή λόγω έργων – Πώς και πού θα εφαρμοστούν
- Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της άγριας δολοφονίας του προέδρου του Λιθοβουνίου
- Μαγικοί ήχοι – Ο Χανς Ζίμερ «υπογράφει» το soundtrack του τηλεοπτικού Χάρι Πότερ
- Πέθανε ο πατέρας του αγροτοσυνδικαλιστή Ρίζου Μαρούδα – Συλλυπητήρια από το ΚΚΕ
- Λάρισα: «Καμπάνα» σε γιατρό για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που οδήγησε σε θάνατο
- Η ανθρώπινη πλευρά του Μάρκο φαν Μπάστεν: όταν η αγάπη μπαίνει πάνω από τα φώτα

