Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η οικογένεια του Star Wars αποχαιρετά την Κάρι Φίσερ

Η οικογένεια του Star Wars αποχαιρετά την Κάρι Φίσερ

Τη θλίψη τους για τον θάνατο της Κάρι Φίσερ εκφράζει η οικογένεια του Star Wars και άλλοι γνωστοί σταρ του Χόλιγουντ. Ο Μαρκ Χάμιλ που στις ταινίες του Πολέμου των Άστρων ερμηνεύει τον Λουκ Σκαϊγουόκερ ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία τους από τα γυρίσματα του Star Wars, γράφοντας: «Χωρίς λέξεις. Συντετριμμένος». «Μοναδική» τη χαρακτήρισε ο Χάρισον Φορντ, «ήταν η σπουδαία και ισχυρή πριγκίπισσά μας» λέει ο Τζορτζ Λούκας. Το δικό του «αντίο» ανήρτησε στον λογαριασμό της Κάρι Φίσερ ο... σκύλος της Γκάρι.

Τη θλίψη τους για τον θάνατο της Κάρι Φίσερ εκφράζει η οικογένεια του Star Wars και άλλοι γνωστοί σταρ του Χόλιγουντ.

Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας αποχαιρέτισε την Κάρι Φίσερ με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Η Κάρι και εγώ ήμασταν φίλοι στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μας. Ήταν απίστευτα έξυπνη. Μια ταλαντούχα ηθοποιός, συγγραφέας και κομεντιέν, με μία έντονη προσωπικότητα που όλοι αγαπούσαν».

Και συνεχίζει: «Στο Star Wars ήταν η σπουδαία και ισχυρή πριγκίπισσά μας -δυναμικ, σοφή και γεμάτη ελπίδα σε έναν ρόλο που ήταν πολύ πιο δύσκολος από ό,τι θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Η καρδιά και οι προσευχές μου συνοδεύουν την Μπίλι, τη Ντέμπι και όλη την οικογένεια της Κάρι, τους φίλους και τους θαυμαστές της. Θα λείψει σε όλους».

Ο Χάρισον Φορντ ανέφερε σε μήνυμά του ότι η Κάρι Φίσερ ήταν «μοναδική» και ζούσε τη ζωή της «με θάρρος».

«Η Κάρι ήταν μοναδική, λαμπρή, αυθεντική» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ηθοποιός που στη σειρά ταινιών Star Wars ερμήνευε τον Χαν Σόλο. «Αστεία και συναισθηματικά ατρόμητη. Ζούσε τη ζωή της με θάρρος» πρόσθεσε.

Ο Μαρκ Χάμιλ που στις ταινίες του Πολέμου των Άστρων ερμηνεύει τον Λουκ Σκαϊγουόκερ ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία τους από τα γυρίσματα του Star Wars, γράφοντας: «Χωρίς λέξεις. Συντετριμμένος».

Ο Άντονι Ντάνιελς (C3PO) έγραψε στο Twitter: «Πίστεψα ότι είχα όλα όσα ήθελα κάτω από το δέντρο. Δεν τα είχα. Παρά τις σκέψεις και τις προσευχές τόσων πολλών. Είμαι πολύ, πολύ λυπημένος».

Η Γκουέντολιν Κρίστι που εμφανίστηκε στη «Δύναμη Ξυπνάει» έγραψε στο Twitter: «Χάσαμε την πριγκίπισσά μας».

Η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι είπε ότι είναι δύσκολο να φανταστεί έναν κόσμο χωρίς την Κάρι Φίσερ, για την οποία είπε ότι «υπερπήδησε τα εμπόδια».

«Ήταν η πριγκίπισσα Λέια για όλο τον κόσμο, αλλά για όλους εμάς ήταν μια πολύ ξεχωριστή φίλη» είπε η Κένεντι. «Είχε απίστευτο πνεύμα, απίστευτη ευφυΐα και τρυφερή καρδιά. Η Κάρι καθόρισε τη γυναίκα ηρωίδα της γενιάς μας μία γενιά πριν. Η ρηξικέλευθη ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Λέια υπήρξε έμπνευση δύναμης και αυτοπεποίθησης για τις νέες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο».

Το δικό του «αντίο» ανήρτησε στον λογαριασμό της Κάρι Φίσερ ο… σκύλος της, Γκάρι.

Ο Κόλιν Τρεβόροου, σκηνοθέτης του Επεισοδίου 9 του Star Wars, είπε το δικό του «αντίο» μέσω Twitter:

«Σας ευχαριστώ όλους που αγκαλιάσατε τα δώρα και τα ταλέντα της αγαπημένης και εκπληκτικής μου κόρης. Είμαι ευγνώμων για τις σκέψεις και τις προσευχές που την συνοδεύουν τώρα στον επόμενο σταθμό της. Με αγάπη, η μητέρα της Κάρι» έγραψε η Ντέμπι Ρέινολντς στον λογαριασμό της στο Facebook.

Τη θλίψη τους εξέφρασαν επίσης ο ηθοποιός -και φίλος της Κάρι Φίσερ- Γουίλιαμ Σάτνερ, ο οποίος έγραψε ότι «ένα σπουδαίο ταλέντο και φως έσβησε», καθώς και ο Τζο Μαντένια, η Μάργκαρετ Τσο και ο Στίβεν Φράι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024