Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για το Κυπριακό
Με αποκλειστικό θέμα το Κυπριακό, για δεύτερη φορά φέτος, συνεδριάζει σήμερα, Παρασκευή, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
Με αποκλειστικό θέμα το Κυπριακό, για δεύτερη φορά φέτος, συνεδριάζει σήμερα, Παρασκευή, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
Η συζήτηση στο υπουργείο Εξωτερικών έρχεται ως συνέχεια των δύο ενημερώσεων του κ. Κοτζιά προς τους βουλευτές κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας στις 18 Νοεμβρίου και στη συνεδρίαση των Ομάδων Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων στις 30 Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών
- Πρίγκιπας Χάρι μαινόμενος: Έκρηξη οργής εναντίον της Daily Mail – H «κόλαση» της Μέγκαν, η εκδίκηση της Νταϊάνα
- LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο

