Kόντρα ΝΔ-Παππά για τη διαπλοκή και τον Σόιμπλε
Τα όσα είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΝΔ.
Τα όσα είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΝΔ.
«Ο πολιτικός-σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή συνέντευξη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στον ΑΝΤ1, και προσθέτει:
«Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του».
Απαντώντας ο κ. Παππάς: αναφέρει ότι «η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».
Στην απάντησή της η ΝΔ τόνισε: «Τελικά μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες. ο κ. Παππάς… ντύθηκε Πολάκης! Τα είπαμε από χθες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα.»
Μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, ο κ. Παππάς είχε πει:
«Το τελευταίο αποκούμπι του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας ξέρετε ποιος είναι; Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του κ. Σόιμπλε και δεσμούς πολιτικοδημοσιογραφικής αιμομιξίας με συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα τα οποία και την έσυραν, μαζί με τα τηλεφωνήματα από το εξωτερικό, στην αλλοπρόσαλλη στάση που είχε κατά την ψήφιση του επιδόματος» δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις

