Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πανάκριβη πρόταση γάμου της Μαντόνα στον Σον Πεν

Η πανάκριβη πρόταση γάμου της Μαντόνα στον Σον Πεν

...

Η Μαντόναπαρουσίασε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Art Basel στο Μαϊάμι την Παρασκευή, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό των 7 εκατ. δολαρίων για τοΜαλάουι.

Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι σταρ όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Κρις Ροκ, ο Ντέιβ Σαπέλ, η Μπέθενι Φράνκελ, ο Τζέιμς Κόρντεν, η Κόρτνι Λαβ και ο Ντέιβιντ Μπλέιν, όπως αναφέρει το Associated Press. Έγιναν χτυπήματα στις προσφορές από τους σταρ σε πολύ υψηλές τιμές και μερικές ήταν: Σπάνιες φωτογραφίες, αναμνηστικά από περιοδείες, κομμάτια από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης της τραγουδίστριας, μια παρίδα πόκερ με τον Έντουαρντ Νόρτον αλλά και μια εβδομάδα διαμονή στο σπίτι του Ντι Κάπριο στο Πάμ Σπρίνκγς. Τρεις φωτογραφίες του διάσημου φωτογράφου Χέρμπ Ριτς από το γαμήλιο άλμπουμ τηςΜαντόνακαι του Σον Πεν, πουλήθηκαν στην τιμή των 230.000 δολαρίων.

Όταν ο ενθουσιασμός για τις προσφορές εξασθένισε, ηΜαντόναέκανε στον Πεν πρόταση γάμου έναντι 150.000 δολαρίων. Το πρώην ζευγάρι που βρέθηκε μαζί στη σκηνή παρουσίασε ένα περίεργο σόου με εκείνον να περνά γονατιστός ανάμεσα από τα πόδια της και μετά να της φοράει χειροπέδες. Εκείνη αστειεύτηκε, «Αρκετές φορές ο γάμος μας ήταν έτσι».

Μετά από μια δραματική παύση κι ενώ η πρόταση γάμου πέρασε στο παρασκήνιο, η Μαντόνακοίταξε τον Πεν και είπε σοβαρά, «Και… είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί σου».

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024