
Ο νεαρός Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνιστεί» στο Barry
...
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Λίγο πριν ο Μπαράκ Ομπάμα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, το Netflix ρίχνει μια ματιά στα φοιτητικά χρόνια του αμερικανού προέδρου μέσα από μία βιογραφία.
Ο Αυστραλός Ντέβον Τέρελ ερμηνεύει τον 20χρονο Ομπάμα, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Την ταινία -η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 16 Δεκεμβρίου- σκηνοθετεί ο ντοκιμαντερίστας Βίκραμ Γκάντι.
Η ταινία θα εξετάζει την διαμόρφωση του χαρακτήρα του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ θα αναφέρεται και σε ζητήματα φυλής και ταυτότητας στην Αμερική της δεκαετίας του 1980.
Πρόσφατα, ο… Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνίστησε» και στην ταινία Πρώτο Ραντεβού, η οποία αφορούσε το ραντεβού του Μπαράκ με την Μισέλ Ομπάμα.
Στην ταινία του Netflix με τίτλο «Barry» πρωταγωνιστούν επίσης η Άνια Τέιλορ – Τζόι, η Άσλεϊ Τζαντ στον ρόλο της μητέρας του και οι Έλαρ Κολτρέιν και Τζέισον Μίτσελ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»