ΝΔ: Η ΕΡΤ αντιγράφει πρακτικές βόρειας Κορέας
Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εκτενής κάλυψη της περιοδείας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη Θράκη την Παρασκευή, από την ΕΡΤ. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του κόμματος, «η Ε.Ρ.Τ. ξεπέρασε, σήμερα, τον χειρότερο εαυτό της. Προφανώς, στην κυβέρνηση νομίζουν ότι η Δημόσια Τηλεόραση είναι “μαγαζί” τους».
Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εκτενής κάλυψη της περιοδείας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη Θράκη την Παρασκευή, από την ΕΡΤ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του κόμματος, «η Ε.Ρ.Τ. ξεπέρασε, σήμερα, τον χειρότερο εαυτό της. Προφανώς, στην κυβέρνηση νομίζουν ότι η Δημόσια Τηλεόραση είναι “μαγαζί” τους.
»Πανικοβλημένοι από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν και την κατάρρευσή τους στην κοινωνία αντιγράφουν πρακτικές Βορείου Κορέας.
»Ας καταλάβουν και οι ίδιοι ότι με τέτοιες πρακτικές εκτίθενται όλο και πιο πολύ στα μάτια της δημοκρατικής ελληνικής κοινωνίας» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;