Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Τέλειοι ξένοι»: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη

Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Αντλώντας έμπνευση από αυτό το ερώτημα η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη -βασισμένη στην ιταλική ταινία «Perfetti sconosciuti»- μιλά για τα μυστικά που φυλάμε και τα ψέματα που λέμε. Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Τέλειοι Ξένοι».

Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Αντλώντας έμπνευση από αυτό το ερώτημα η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη -βασισμένη στην ιταλική ταινία «Perfetti sconosciuti»- μιλά για τα μυστικά που φυλάμε και τα ψέματα που λέμε.

Ένα μπαράζ αποκαλύψεων ξεκινά όταν επτά φίλοι αποφασίζουν να παίξουν ένα «επικίνδυνο» παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…

Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, ενώ το καστ συμπληρώνεται από τους Σμαράγδα Καρύδη, Άλκι Κούρκουλο, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιάννο Περλέγκα, Ευαγγελία Συριοπούλου και Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκαλύπτει «μυστικά» της ταινίας και μεταφέρει τους θεατές πίσω από τα γυρίσματα, μέσα από ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο.

Οι χαρακτήρες της ταινίας:

Ο Θωμάς (Θοδωρής Αθερίδης) είναι ο σύζυγος της Μάρθας, ο οποίος κάνει ψυχοθεραπεία αλλού και όχι στη γυναίκα του.

Η Έρση (Σμαράγδα Καρύδη) ψάχνει εναγωνίως οίκο ευγηρίας για να φύγει η πεθερά της από το σπίτι. Όταν το κινητό της χτυπήσει, θα αποκαλυφθεί ότι μιλά με κάποιον άγνωστο στο Facebook.

Ο Αλέκος (Άλκις Κούρκουλος) έκλεισε την επιχείρησή του για να αγοράσει άδεια ταξί.

Η Μάρθα (Μαρία Ναυπλιώτου) είναι μια ψυχολόγος που αποφασίζει να κάνει πλαστική στήθους. Ανησυχεί για την πρώτη σεξουαλική επαφή της κόρης της, όταν βρίσκει προφυλακτικά στην τσάντα της.

Ο Αχιλλέας (Μάκης Παπαδημητρίου) απολύεται από το σχολείο που δουλεύει. Ποια είναι, όμως, η πραγματική αιτία της απόλυσής του;

Ο Γιώργος (Γιάννος Περλέγκας) λαμβάνει μηνύματα από έναν συνάδελφό του.

Η Λίνα (Ευαγγελία Συριοπούλου) είναι η σύζυγος του Αλέκου. Αποφασίζει να διακόψει το αντισυλληπτικό χάπι προκειμένου να κάνει παιδί.

* Η ταινία κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου από την Odeon.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024