Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σ.Γιόχανσον: «Το Φάντασμα στο Κέλυφος» έχει trailer και είναι εντυπωσιακό

Σ.Γιόχανσον: «Το Φάντασμα στο Κέλυφος» έχει trailer και είναι εντυπωσιακό

Την είδαμε τον περασμένο Μάιο στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» ως τη Μαύρη Χήρα, Νατάσα Ρομανόφ και θα ακούσουμε τη φωνή της ως σκαντζοχοιρίνα Ash, στο εξαιρετικό animation «Sing», τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Η επόμενη εμφάνιση της Σκάρλετ Τζοχάνσον, που, όπως θα δείτε και στο πρώτο trailer που ακολουθεί, είναι εντυπωσιακή, θα γίνει στην ταινία Ghost in the Shell, ελληνιστί «Το Φάντασμα στο Κέλυφος», σε σκηνοθεσία Ρούπερτ Σάντερς.

Την είδαμε τον περασμένο Μάιο στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» ως τη Μαύρη Χήρα, Νατάσα Ρομανόφ και θα ακούσουμε τη φωνή της ως σκαντζοχοιρίνα Ash, στο εξαιρετικό animation «Sing», που θα προβληθεί στης ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.

Η επόμενη εμφάνιση της Σκάρλετ Τζοχάνσον, που, όπως θα δείτε και στο πρώτο trailer που ακολουθεί, είναι εντυπωσιακή, θα γίνει στην ταινία Ghost in the Shell, ελληνιστί «Το Φάντασμα στο Κέλυφος», σε σκηνοθεσία Ρούπερτ Σάντερς, με συμπρωταγωνιστές τους Μάικλ Γουίνκοτ, Ζιλιέτ Μπινός, Τακέσι Κιτάνο, Μάικλ Πιτ, μια δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας, η οποία αναμένεται στις αίθουσες μέσα στο 2017.

Μελαχρινή, δυναμική, ανέκφραστη, όπως ο ρόλος το καλεί, ανανεωμένη και με βασικό όπλο το σώμα της, που εμφανίζεται γυμνό ή σχεδόν γυμνό σε πολλές σκηνές, όπως συμπεραίνουμε βλέποντας το trailer, η Σκάρλετ Τζοχάνσον επιστρέφει στη δράση διαφορετική αλλά πάντα ενδιαφέρουσα.

Παρακολουθήστε το trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την UIP.

All I Ever Wanted, all I ever needed ακούγεται η διασκευή του Enjoy the Silence των Depeche Mode, ως μουσικό χαλί, ενώ η Τζοχάνσον, ως Major, είναι ένα ιδιότυπο ον, ένας υβριδικός άνθρωπος, μία cyborg αστυνομικός, η οποία ηγείται της επίλεκτης δύναμης με την ονομασία Τομέας 9, προκειμένου να εμποδίζει τη δράση επικίνδυνων εγκληματιών και συγκεκριμένα ενός νέου εχθρού που δε θα σταματήσει σε τίποτα προκειμένου να σαμποτάρει την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης της Hanka Ρομποτικής. Μεταξύ τεχνολογίας και κυβερνοχώρου, η Major, που της έχουν γνωστοποιήσει ότι την έσωσαν από βέβαιο χαμό προκειμένου να σώζει, ως άτρωτη, άλλους ανθρώπους, προσπαθεί να ανακαλύψει το παρελθόν της, τις ρίζες της, τον λόγο που κατέστη ένα ον χωρίς αισθήματα, ένα ρομπότ με ανθρώπινη μορφή.

Εντυπωσιακά εφέ, καταιγιστική δράση λοιπόν στην νέα sci-fi παραγωγή, πίσω από την οποία βρίσκονται οι DreamWorks SKG και Paramount Pictures. Την αναμένουμε στις άιθουσες μέσα στον Μάρτιο του 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024