Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να τιμήσετε αγαπημένα πρόσωπα που θα λείπουν από το γάμο σας

Πώς να τιμήσετε αγαπημένα πρόσωπα που θα λείπουν από το γάμο σας

...

Μεγάλες αποστάσεις ή θέματα υγείας μπορεί να κρατήσουν μακριά σας τα πιο λατρεμένα σας πρόσωπα την ημέρα του γάμου σας. Όταν δουν το βίντεο, σίγουρα θα χαρούν.

1. Στη θέση του

Επιλέξτε ένα αντικείμενο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του συγκεκριμένου προσώπου (καπέλο, κάποιο κόσμημα….) και τοποθετήστε το σε ένα κάθισμα προς τιμήν του.

2 . Δώρο καρδιάς

Ανακαλύψτε έναν τρόπο να ενσωματώσετε σε αυτήν την ημέρα ένα δώρο που έχετε λάβει από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορείτε να φορέσετε το κολιέ ή την καρφίτσα της γιαγιάς σας, το άρωμα που σας είχε πάρει η καλύτερη σας φίλη ή κάντε την πρόποση σας σε ένα ποτήρι που η θεία σας σάς έδωσε ωε προίκα.

3 . Αποθεώστε τους εν τη απουσία τους

Ζητήστε από το αγαπημένο σας πρόσωπο να σας πει κάτι που αγαπά πολύ για θα ήθελε να γευθεί ή να προσφέρει για το γάμο σας. Για παράδειγμα, παρακαλέστε την γιαγιά σας να σας αποκαλύψει τη μυστική συνταγή για μπισκότα και με μια όμορφη ταμπελίτσα επισημάνεται στο μπουφέ ότι είναι «Τα μπισκότα της γιαγιάς». Ή ζητήστε από το catering να έχει το αγαπημένο κρασί του καλύτερου σας φίλου που δεν κατάφερε να αναβάλει ο επαγγελματικό του ταξίδι.

4. Φορέστε τους

Τυπώστε ένα μπλουζάκι με το πρόσωποτους και σε μια από τις ομαδικές φωτογραφίες φορέστε το. Μπορείτε να του στείλετε και την φωτό άμεσα (η τεχνολογία στις υπηρεσίες του γάμου). Αν πρόκειται για τον παππού ή την γιαγιά σας μάλλον θα πρέπει να περιμένετε λίγο παραπάνω για να τους την δώσετε!

5. Η μουσική τα λέει όλα

Τα τραγούδια ενώνουν τους ανθρώπους και μικραίνουν τις αποστάσεις! Ζητήστε από το dj να παίξει ένα κομμάτι που να σας θυμίζει στιγμές με το συγκεκριμένο πρόσωπο και προσκαλέστε όλους στην πίστα!

gamos.gr

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024