Ντε Νίρο για Τραμπ: Ας δούμε πρώτα τι θα κάνει…
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει απειλήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα τον χτυπήσει στο πρόσωπο, τώρα όμως που είναι ο 45ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι «περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει».
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει απειλήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα τον χτυπήσει στο πρόσωπο, τώρα όμως που είναι ο 45ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι «περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει».
Ο Ντε Νίρο εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC για να σχολιάσει τη νίκη-έκπληξη του Τραμπ στις εκλογές της Τρίτης.
Ο διάσημος ηθοποιός είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ένα βίντεο λέγοντας ότι ήθελε να ρίξει μία μπουνιά στο πρόσωπο του Τραμπ αποκαλώντας τον «ηλίθιο, εθνική καταστροφή που φέρνει αμηχανία στη χώρα… αυτός ο ανόητος, αυτός ο Μπόζο».
Όταν ο Κίμελ ρώτησε τον Ντε Νίρο εάν πρόκειται να δώσει την γροθιά στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, ο ηθοποιός απάντησε:
«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, τώρα είναι πρόεδρος. Και έχω μάθει να σέβομαι αυτό το αξίωμα… Απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει και πώς πρόκειται να υλοποιήσει ορισμένα πράγματα. Και όπως έχουμε διαπιστώσει ακόμα και σήμερα σε πολλές πόλεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αναστατωμένοι και διαδηλώνουν εναντίον του».
Πάντως ο 73χρονος ηθοποιός δήλωσε,μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ιταλική υπηκοότητά του, λέγοντας ότι «θα πρέπει πιθανώς να κινηθώ προς τα εκεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»
- Τρόφιμα: Τι έδειξαν οι έλεγχοι για υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 162 χλμ στην εθνική οδό
- Εγκαινιάστηκε το πρώτο Αυτοδιοικητικό-Επιχειρηματικό Κέντρο στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Παράπονα του Κομπανί για τη διαιτησία: «Πολλές αποφάσεις εναντίον μας»
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442