Κοτζιάς: Η ελληνική κυβέρνηση είχε πάντα καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ
Τα συγχαρητήριά του στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας από τη Βηρυτό όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη μαζί με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη.
Τα συγχαρητήριά του στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας από τη Βηρυτό όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη μαζί με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη.
«Εμείς ως ελληνική κυβέρνηση έχουμε συστηματικές σχέσεις και με τα δύο κόμματα, το Δημοκρατικό και το Ρεπουμπλικανικό. Είχαμε, για θέματα της περιοχής, συζήτηση με το επιτελείο του κυρίου Τραμπ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
»Η ελληνική κυβέρνηση και κάθε ελληνική κυβέρνηση είχε πάντα καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον αμερικανικό λαό. Συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλές πολιτικές σχέσεις.
»Περιμένουμε να υποδεχτούμε στην Ελλάδα τον πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, που όπως έδειξαν και οι δημοσκοπήσεις, που έγιναν έξω από εκλογικά κέντρα, χαίρει μεγάλης δημοφιλίας. Και θα είναι γόνιμη, θετική και δημιουργική η συνάντηση που θα έχει με τον Έλληνα πρωθυπουργό και την ελληνική κυβέρνηση» δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Πήγε με δεύτερο ταξί στην Ομόνοια και έφυγε για τη Γερμανία;
- TikTok: Ολοκληρώνει τη συμφωνία με Τραμπ για να παραμείνει στις ΗΠΑ


