Ένωση Κεντρώων: Αμφισβητούμε ότι η κυβέρνηση αγαπάει αυτό που κάνει
«Εμείς στην Ένωση Κεντρώων αμφισβητούμε το κατά πόσον η κυβέρνηση αγαπάει αυτό που κάνει και το κατά πόσον θέλει να το κάνει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό και την κυβερνητική πολιτική.
«Εμείς στην Ένωση Κεντρώων αμφισβητούμε το κατά πόσον η κυβέρνηση αγαπάει αυτό που κάνει και το κατά πόσον θέλει να το κάνει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό και την κυβερνητική πολιτική.
«Η κυβέρνηση εμφανίζεται να επιδιώκει, αυτή τη φορά, μία νέα επιτυχημένη αρχή» υπογραμμίζει η ανακοίνωση, ωστόσο ρωτά «πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, όταν μία κυβέρνηση για ενάμιση χρόνο αδρανεί και αποφασίζει ότι δεν έχει χρόνο στη συνέχεια».
Στην ανακοίνωση, η Ένωση Κεντρώων εκτιμά πως «υπάρχει υποψία πως όλα γίνονται για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία. Πιστεύουμε ότι επί του συνόλου των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ φιλοευρωπαϊστές είναι πολύ μικρό ποσοστό και έτσι η έκβαση προεξοφλείται αρνητική. Κάποια στιγμή θα γίνει έκρηξη εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ, θα βγουν προς τα έξω τα αναθέματα κατά της Ευρώπης και θα επιδιωχθεί να ριχτεί στην Ευρώπη η ευθύνη της αποτυχίας της κυβέρνησης».
Επίσης, ασκεί κριτική και στη ΝΔ, σημειώνοντας πως «και η ΝΔ έχει ένα αντίστοιχο πρόβλημα, μιλάει για μεταρρυθμίσεις με κομματικό στρατό βολεμένων που θα θιγούν από τις μεταρρυθμίσεις γιατί θα χάσουν τα προνόμια τους. Όποιος μιλάει για μεταρρυθμίσεις δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι τις εννοεί, ιδιαίτερα όταν η πελατεία έχει ανατραφεί με το ρουσφέτι και τα προνόμια».
Τέλος, η Ένωση Κεντρώων εκφράζει φόβους ότι «ο κίνδυνος του Grexit παραμένει και υπάρχει ο φόβος, όλες οι επί 6 χρόνια θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες, καθώς οι δύο κομματικοί στρατοί του ΣΥΡΙΖΑ που κληρονόμησε την πελατεία του παλαιού ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που γεμάτη εξουσιομανία υπόσχεται ψεύτικες ελπίδες, θα οδηγήσουν τη χώρα σε περιπέτειες».
«Μία χώρα, που υπό το βάρος της κρίσης και υπό την παραπληροφόρηση που δέχεται καθημερινά αρχίζει να μην πιστεύει, ίσως και να μισεί την Ευρώπη» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
- Το 18,8% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα εξακολουθεί να μην διαθέτει καμία γυναίκα σε ηγετική θέση
- «Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται την πιο ατίθαση φάση της
- Μάβερικς – Θάντερ 87-100: «Πάτησε» με 30άρα το Ντάλας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (vids)
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus