Η Εισαγγελέας ΑΠ επανεξετάζει τις αναφορές Αγγελή για την υπόθεση Βγενόπουλου
Τις δύο αναφορές του εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Αγγελή, με τις οποίες κατήγγειλε χειρισμούς δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών ως προς την υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, ανέσυρε από το αρχείο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
Τις δύο αναφορές του εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Αγγελή (σήμερα θητεύει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία), με τις οποίες κατήγγειλε χειρισμούς δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών ως προς την υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, ανέσυρε από το αρχείο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
Οι εν λόγω αναφορές τέθηκαν στο αρχείο στις 30 Ιουνίου 2016 από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Μανώλη Ρασιδάκη και θα ερευνηθούν τώρα εκ νέου από τον αντεισαγγελέα Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αγγελής είχε αρνηθεί να εμφανιστεί ενώπιον του κ. Ρασιδάκη για να καταθέσει κατά την προκαταρκτική που διενεργήθηκε. Η αναφορά του είχε πάντως κοινοποιηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Ελευθερία Κόλλια
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου

