
Σύσκεψη για εξεύρεση κονδυλίων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Εργασίας, καθώς και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η εξεύρεση των κονδυλίων στον προϋπολογισμό του 2017 για τη χρηματοδότηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).
Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, καθώς και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της σύσκεψης είναι η εξεύρεση των κονδυλίων στον προϋπολογισμό του 2017 για τη χρηματοδότηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί, άλλωστε, ένα από τα σημεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς στο πλαίσιο της β’ αξιολόγησης.
Εξάλλου χθες, Δευτέρα, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση των κ. Τσακαλώτου και Χουλιαράκη με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, με θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις περικοπές 400 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως προβλέπει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άλσος Βεΐκου: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά – Ο μελισσοκόμος προσπαθούσε να σβήσει τις φλόγες
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Η Οδύσσεια: Πάρτι χιλιάδων δολαρίων στη μαύρη αγορά για τα εισιτήρια – Μεταπωλούνται έως και για $10.000
- «Ο Θεός, το σεξ και η Ευρωπαϊκή Ένωση» – Η ατάκα του Έντι Ράμα που άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους [βίντεο]
- Η σκοτεινή πλευρά του Μουντιάλ 2026: Μπορεί ένα τουρνουά ποδοσφαίρου να… βλάψει τον πλανήτη;
- Γαλλία: Στην 11χρονη που αγνοείτο ανήκει η σορός που βρέθηκε σε σιλό σιτηρών
