Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Της έδωσαν 6 μήνες ζωής πριν 3 χρόνια. Σήμερα γιορτάζει τον γάμο της

Της έδωσαν 6 μήνες ζωής πριν 3 χρόνια. Σήμερα γιορτάζει τον γάμο της

...

Πριν από τρία χρόνια, η Αλίσια είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο τελικό στάδιο, γύρω από το βρογχικό σωλήνα και κοντά στην καρδιά. Οι γιατροί της έδιναν μόνο έξι μήνες ζωής εκείνη είχε άλλα πλάνα για τη ζωή της!

Η Αλίσια και ο Τζόναθαν, σχεδίαζαν να παντρευτούν πέρυσι, αλλά έπρεπε να αναβάλουν τον γάμο τους σε λόγω της κατάστασης της υγείας της. Ένα χρόνο αργότερα, όλα ήταν καλύτερα, όλα συνηγορούσαν για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή.

«Ο Τζόναθαν δεν υποχώρησε ποτέ, ούτε αμφισβήτησε τα συναισθήματά του για μένα, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές,» είπε η Αλίσια στον φωτογράφο του γάμου τηςκαι οικογενειακό φίλο. «Από την αρχή της σχέση μας, η υγεία κλονίστηκε ακόμη μια φορά όταν νέοι όγκοι παρουσιάστηκαν καιμεγάλωσαν πολύγρήγορα. Τότε ο Τζόναθαν έγινε ένας ατρόμητος πολεμιστής έτοιμος να παλέψει ό,τι και αν παρουσιαστεί στο δρόμο μας. Ήξερα τότε, πώς όχι μόνο παλεύει μαζί μου, αλλά ήταν έτοιμος να αγωνιστεί για μένα».

Ο Τζόναθαν έχει αναλάβεικαι τον ρόλο του πατέρα για τον 5χρονογιο της Αλίσια, τον Νώε. Οι τρεις τους μοιράζονται έναν αδιάσπαστο δεσμό που είναι τόσο εμφανής και στις φωτογραφίες.

Δείτε τον γεμάτο συναίσθημα γάμο τους.

gamos.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024