Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι 86 ετών και η πιο stylish νύφη που έχετε δει ποτέ

Είναι 86 ετών και η πιο stylish νύφη που έχετε δει ποτέ

...

Η φωτογραφία της γιαγιάς Μάιλι, πρώην μοντέλο, με το μοβ νυφικό που η ίδια σχεδίασε έκανε το γύρο του Facebook και όλοι θαύμασαν τη διαχρονική της ομορφιά και την άψογη αίσθηση του στυλ.

Στις 16 Οκτωβρίου παντρεύτηκε με τον 85χρονο Χάρολντ Μόρισον, στο Νιου Τζέρσεϊ μπροστά σε 200 φίλους και συγγενείς. Η εγγονή της, Καντίγια Ελκαρμπίμπι, είπε στο The Huffington Post ότι όλοι οι καλεσμένοι – και ιδιαίτερα ο γαμπρός – έμειναν άφωνοι από το πόσο υπέροχη ήταν η νύφη. «Η έκφραση στα πρόσωπα όλων, αλλά κυρίως του κυρίου Χάρολντ πουέκλαψε από χαράμόλις την είδε να έρχεται, ήταν ό,τι πιοσυγκινητικό και ηγιαγιά μου τόσο ευτυχισμένη, ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών», είπε η Καντίγια.

Η Μάιλι ήταν παντρεμένη για 41 ολόκληρα χρόνια με τον πρώτο της άνδρα ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1992. Με τον Χάρολντ, γνωρίζονταν από το 1950 και ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στον πρώτο της γάμο!

Περνώντας τα χρόνια, έχασαν επαφή μέχρι που αργότερα ξανασυναντήθηκαν στην εκκλησία New Beginning Faith Fellowship Ministries του Νιου Τζέρσεϊ και όταν ο Χάρολντ αρρώστησε η Μάιλι τον συνόδευε στην εκκλησία κάθε Κυριακή.

«Όταν η υγεία του κύριου Χάρολντ υποτροπίασεπριν από δύο χρόνια, σε σημείο που δεν μπορούσε πια να ζήσει μόνος του, μετακόμισε μαζί της. Μετά από ένα χρόνο έγινε καλά και αποφάσισαν να παντρευτούν, επειδή εκείνη αισθάνθηκε πως ήθελε να είναι πρότυπο για τις εγγονές της και να μην συζεί με έναν άνδρα χωρίς να είναι παντρεμένοι», είπε η Καντίγια.

«Η οικογένειά μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη για εκείνη» έγραψε η Καντίγια στη σελίδα του Love What Matters στο Facebook . «Αυτή είναι η πραγματική απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ο καθένας μπορεί να βρει και πάλι την αγάπη».

Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν προς το Richfield Regency στο Νιου Τζέρσεϊ για τη δεξίωση. Ο χώρος ήταν όμορφα διακοσμημένος με μοβ φώτα που ταίριαζαν απόλυτα με το φόρεμα της Μάιλι.

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024