Alter: Στις 25 Οκτωβρίου συνεχίζεται η δίκη Γιαννίκου για υπεξαίρεση
Στις 25 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του Κώστα Γιαννίκου, άλλοτε διευθύνοντος συμβούλου του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, καθώς και πέντε συγκατηγορούμενών του στην υπόθεση υπεξαίρεσης.
Στις 25 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του Κώστα Γιαννίκου, άλλοτε διευθύνοντος συμβούλου του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, καθώς και πέντε συγκατηγορούμενών του στην υπόθεση υπεξαίρεσης.
Η δίκη εκφωνήθηκε την Παρασκευή αλλά διεκόπη λόγω κωλυμάτων των συνηγόρων υπεράσπισης.
Η υπόθεση αφορά ποσά άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία την περίοδο 2001 έως και 2004 «ιδιοποιήθηκε παρανόμως» ο βασικός κατηγορούμενος με τη συνδρομή της συζύγου του και άλλων τεσσάρων κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και δύο ισχυροί μέτοχοι τότε του καναλιού.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, στον κ. Γιαννίκο καταλογίζεται προχώρησε σε μεταφορές χρηματικών ποσών από τους λογαριασμούς της ιδιοκτήτριας του καναλιού «Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ», σε λογαριασμούς άλλων εταιρειών που συνδέονται με συγκατηγορουμένους του. Μέρος των χρημάτων αυτών φαίνεται να κατέληγαν και σε λογαριασμούς της συζύγου και πλέον συγκατηγορουμένης του κ. Γιαννίκου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δυτική Όχθη: Πέντε συλλήψεις υπόπτων μετά από επίθεση εποίκων σε σπίτι Παλαιστινίων – Τραυμάτισαν βρέφος
- Οι χριστουγεννιάτικες ευχές της οικογένειας ΜακΚίσικ (pics)
- Άρης Μουγκοπέτρος: Συνελήφθη ανήμερα των Χριστουγέννων στην Τρίπολη μετά από μήνυση της συζύγου του
- Sean «Diddy» Combs: Ζητά αποφυλάκιση και ακύρωση της καταδίκης του
- Τέλη κυκλοφορίας: Στην τελική ευθεία για την πληρωμή τους
- Πέιν: «Η Παρτιζάν μου έδωσε μια ευκαιρία – Μίλησα με τον Ουάσινγκτον πριν έρθω»

