Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νύχτες Πρεμιέρας: Γεμάτες αίθουσες και ενδιαφέρουσες προτάσεις

Νύχτες Πρεμιέρας: Γεμάτες αίθουσες και ενδιαφέρουσες προτάσεις

Με γεμάτες αίθουσες συνεχίζονται οι Νύχτες Πρεμιέρας. Αρκετές προβολές -όπως το animation «Η Κόκκινη Χελώνα» που προβλήθηκε στο διαγωνιστικό- ήταν sold out, ενώ εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και για κάποιες από τις επόμενες προβολές του κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Αθήνας (για παράδειγμα για το «Τόνι Έρντμαν» ή για την τελετή λήξης και την προβολή του «Elle» του Πολ Φερχόφεν).

Αγγελική Στελλάκη

Με γεμάτες αίθουσες συνεχίζονται οι Νύχτες Πρεμιέρας.

Αρκετές προβολές -όπως το animation «Η Κόκκινη Χελώνα» που προβλήθηκε στο διαγωνιστικό- ήταν sold out, ενώ εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και για κάποιες από τις επόμενες προβολές του κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Αθήνας (για παράδειγμα για το «Τόνι Έρντμαν» ή για την τελετή λήξης και την προβολή του «Elle» του Πολ Φερχόφεν).

Τις επόμενες ημέρες υπάρχουν αρκετές προβολές που αναμένονται με ενδιαφέρον, όπως το ιρανικό φιλμ τρόμου -με πολιτικές αναφορές- «Στη Σκιά του Φόβου» ή το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Λιντς με τίτλο «David Lynch: The Art Life». Η πολυσυζητημένη «Υπηρέτρια» του Νοτιοκορεάτη Τσαν – Γουκ Παρκ προβάλλεται και αυτή στο Φεστιβάλ, ενώ μία από τις καλύτερες ταινίες του διαγωνιστικού ήταν η «Αγανάκτηση» του Τζέιμς Σέιμους -που προβάλλεται σε επανάληψη την Τρίτη.

Το «Σνόουντεν» του Όλιβερ Στόουν θα πραγματοποιήσει μια ειδική προβολή την Τετάρτη -η είσοδος θα είναι μόνο με προσκλήσεις-, ενώ διασκεδαστικό προβλέπεται «Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών» ένα ζόμπι θρίλερ από τη Νότιο Κορέα.

Η προβολή της «Πύλης της Δύσης» στην director’s cut εκδοχή της -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης, ενώ το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων συγκεντρώνει και το ντοκιμαντέρ για τους Beatles.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024