Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ ζητά η Αντζελίνα Τζολί

Διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ ζητά η Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε τα χαρτιά για διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της. Η νομική της ομάδα περιορίστηκε στο ότι η απόφαση ελήφθη για «την προστασία της υγείας της οικογένειας», και ανέφερε πως η σύζυγος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια, ζητώντας σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.

Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε τα χαρτιά για διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της.

Η νομική της ομάδα περιορίστηκε στο ότι η απόφαση ελήφθη για «την προστασία της υγείας της οικογένειας», και ανέφερε πως η σύζυγος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια, ζητώντας σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.

Η επίσημη ανακοίνωση του δικηγόρου της Τζολί, του Ρόμπερτ Όφερ, δεν έδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια.

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές σε αμερικανικά ΜΜΕ που επικεντρώνονται στη σόουμπιζ υποστηρίζουν πως η Τζολί ζητά την επιμέλεια και των έξι παιδιών του ζευγαριού και υποστηρίζουν πως η μητέρα είναι «εξαιρετικά ενοχλημένη» από τις μεθόδους ανατροφής του Πιτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail ο Μπραντ Πιτ φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με την ηθοποιό Μάριον Κοτιγιάρ με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην ταινία World War II.

Κατά καιρούς είχαν έρθει στο φως δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως οι δύο σταρ στα γυρίσματα της ταινίας είχαν έρθει πολύ κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αντζελίνα Τζολί είχε τότε θορυβηθεί από τις φήμες και είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις του Μπραντ Πιτ.

Oι Τζολί και Πιτ είχαν γνωριστεί το 2003, όταν ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, και στη συνέχεια σχημάτισαν ένα από τα λαμπρότερα ζευγάρια του σημερινού Χόλιγουντ (με το… δίδυμο να έχει το παρατσούκλι «Μπραντζελίνα»).

Η Τζολί είχε αρχικά την εικόνα «άτακτου κοριτσιού» στο Χόλιγουντ, όμως ενδιάμεσα άλλαξε το προφίλ της και επικεντρώθηκε σε κινήσεις ευαισθητοποίησης για κοινωνικά ζητήματα -έγινε, μεταξύ άλλων, πρέσβειρα καλής θέλήσεως του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Μία από τις σημαντικότερες ενέργειές της ωστόσο στη χρήση της επικοινωνιακής της δύναμης ήταν η θαρραλέα της απόφαση, με την πλήρη υποστήριξη του Μπραντ Πιτ, να σπάσει ανοικτά το ταμπού της μαστεκτομής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024