Σεισμός 4,2 βαθμών στη Ζάκυνθο
Σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,2 βαθμών, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ζακύνθου, κατέγραψαν στις 09:14 οι σεισμογράφοι των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από το σεισμό.
Σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,2 βαθμών, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ζακύνθου, κατέγραψαν στις 09:14 οι σεισμογράφοι των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σύμφωνα με την καταγραφή, ο σεισμός προέρχεται από απόσταση 221 χλμ δυτικά της Αθήνας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο, 13 χιλιόμετρα δυτικά της Αμαλιάδας, κοντά στην Ζάκυνθο.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί.
Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Χτύπησε 12 αυτοκίνητα – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
- Ο Τραμπ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να σταματήσουν τη συνεργασία με την Anthropic
- Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου: «Ο κόσμος όλος, δύο πράσινα μάτια, γεμάτα δύναμη»
- Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ιράν να «απελευθερώσει τους Αμερικανούς ομήρους»
- Γουλβς – Άστον Βίλα 2-0: Τεράστια «γκέλα» για τους «χωριάτες» από την ουραγό
