Στην πυρόπληκτη Θάσο ο πρωθυπουργός
Το νησί της Θάσου, το οποίο δοκιμάζεται και πάλι από τις φωτιές, επισκέπτεται ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο. Συνοδεύεται από τους υπουργούς Παναγιώτη Κουρουμπλή, Χρήστο Σπίρτζη, τον γγ Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.
Το νησί της Θάσου, το οποίο δοκιμάζεται και πάλι από τις φωτιές, επισκέπτεται ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο.
Ο κ. Τσίπρας συνοδεύεται από τους υπουργούς Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον γγ Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Ιωάννη Καρατζιά.
Το ελικόπτερο που μετέφερε το κλιμάκιο προσγειώθηκε στο νησί λίγο πριν τις 11 το πρωί. Ο κ. Τσίπρας θα πετάξει με το ελικόπτερο πάνω από τις πυρόπληκτες περιοχές.
Στη Θάσο βρίσκεται ήδη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη με φορείς του νησιού, στην οποία έγινε μια συνολικής εκτίμηση της κατάστασης από τη στιγμή που ξέσπασαν τα τέσσερα μέτωποα της φωτιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»

