ΕΝΦΙΑ 57.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το Χαμόγελο του Παιδιού
Ανοικτές επιστολές στον Αλέξη Τσίπρα στέλνουν δύο παιδιά που μεγάλωσαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», εκφράζοντας την αντίδρασή τους για το ποσό των 57.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει για ΕΝΦΙΑ ο οργανισμός.
Ανοικτές επιστολές στον Αλέξη Τσίπρα στέλνουν δύο παιδιά που μεγάλωσαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», εκφράζοντας την αντίδρασή τους για το ποσό των 57.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει για ΕΝΦΙΑ ο οργανισμός.
«Παρά τις τεράστιες προσπάθειες να εισακουστούν από την κυβέρνηση τα δίκαια αιτήματά μας, παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις που λάβαμε τελικά τίποτα δεν υλοποιήθηκε και σήμερα λάβαμε επίσημα το εκκαθαριστικό σημείωμα. Το Χαμόγελο του Παιδιού που χωρίς να λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση, σήμερα πρέπει να καταβάλλει 57.313,31 ευρώ» αναφέρεται στην ανακοίνωση του οργανισμού.
Δύο παιδιά που μεγάλωσαν στο Χαμόγελο του Παιδιού, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος αποφάσισαν να στείλουν επιστολές διαμαρτυρίες στον πρωθυπουργό, ζητώντας την απαλλαγή κάθε οργανισμού που «πιστοποιημένα προσφέρει στην κοινωνική ευημερία της χώρας» από τον ΕΝΦΙΑ, τα τέλη κυκλοφορίας και «κάθε άδικη φορολογία που τους επιβάλλεται».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελένη Καστάνη: «Ακόμα λειτουργώ σαν να έχω τα παλιά μου κιλά. Φοράω ρούχα Large και μου πέφτουν»
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «άνοιξε» τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη με ασίστ
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
