Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησε η διαδικασία αιτήσεων για το 2ο Hellas Filmbox Berlin

Ξεκίνησε η διαδικασία αιτήσεων για το 2ο Hellas Filmbox Berlin

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου ξεκίνησε η διαδικασία των αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Hellas Filmbox Berlin, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Ιανουαρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν τις ταινίες τους έως τις 10 Οκτωβρίου 2016.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου ξεκίνησε η διαδικασία των αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Hellas Filmbox Berlin, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Ιανουαρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν τις ταινίες τους έως τις 10 Οκτωβρίου 2016.

Όπως και την περσινή χρονιά, έμφαση θα δοθεί σε παραγωγές που προσεγγίζουν με σύγχρονο τρόπο τα θέματα της ελληνικής πραγματικότητας, την ελληνική ιστορία και κουλτούρα, παρουσιάζοντας μια Ελλάδα που δεν απεικονίζεται στα γερμανικά Μέσα ενημέρωσης. Στόχος είναι η δημιουργία μιας διαπολιτισμικής πλατφόρμας μεταξύ των δύο χωρών που θα προωθήσει τον διάλογο.

Οι ταινίες που μπορούν να υποβληθούν πρέπει να είναι παραγωγής από το 2013 και μετά. Για το πρόγραμμα New Vision μπορούν να υποβληθούν παραγωγές του 2015-2016. Δεκτές θα γίνουν ελληνικές παραγωγές, συμπαραγωγές ή διεθνείς ταινίες που έχουν στο επίκεντρο ελληνικό θέμα.

Το φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και περιλαμβάνει δύο διαγωνιστικά προγράμματα: Το Νέο Ελληνικό Σινεμά, που περιλαμβάνει ταινίες μυθοπλασίας ντοκιμαντέρ και μικρού μήκους. Το New Vision, που περιλαμβάνει ταινίες Digital Art, Video Art, Art Films και Animation.

Περισσότερες πληροφορίες, τον Κανονισμό και την Αίτηση Συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν ταυτόχρονα με το opening του Hellas Filmbox Revisited στο Babylon, το οποίο θα διαρκέσει από έως τις 28 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο του Hellas Filmbox Revisited θα προβληθούν 20 ελληνικές ταινίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024