Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάντμπολ (Α): Στους «4» η Γαλλία με αντίπαλο τη Γερμανία

Χάντμπολ (Α): Στους «4» η Γαλλία με αντίπαλο τη Γερμανία

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Γαλλίας συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του Ολυμπιακού τίτλου, τον οποία έχει κατακτήσει δύο σερί φορές, στο Πεκίνο και το Λονδίνο. Η οικοδέσποινα Βραζιλία κόντραρε στα ίσια τους «τρικολόρ» για περίπου 40 λεπτά, στον προημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά μετά το 22-22 η ομάδα του Κλοντ Ονεστά επέβαλε την ανωτερότητά της και έφτασε στη νίκη με 34-27 (ημίχρονο 16-16).

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Γαλλίας συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του Ολυμπιακού τίτλου, τον οποία έχει κατακτήσει δύο σερί φορές, στο Πεκίνο και το Λονδίνο.

Η οικοδέσποινα Βραζιλία κόντραρε στα ίσια τους «τρικολόρ» για περίπου 40 λεπτά, στον προημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά μετά το 22-22 η ομάδα του Κλοντ Ονεστά επέβαλε την ανωτερότητά της και έφτασε στη νίκη με 34-27 (ημίχρονο 16-16).

Ο Γκιγκού με οκτώ τέρματα και ο Ναρσίς με επτά ήταν οι πρώτοι σκόρερ των Γάλλων, που στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τη Γερμανία που είχε εύκολο έργο κόντρα στο Κατάρ.

Εύκολα στους «4» η Γερμανία, 34-22 το Κατάρ

Η Γερμανία πέρασε εύκολα στην τετράδα επικρατώντας άνετα στον προημιτελικό του Κατάρ με 34-22 (ημίχρονο 16-12).

Με καλή άμυνα και «όπλο» την επιθετική τους πολυφωνία, τα «πάντσερ» επιστρέφουν μετά το 2004 στα ημιτελικά και θα διεκδικήσουν μετάλλιο. Στον ημιτελικό της Παρασκευής, η Γερμανία θα τεθεί αντιμέτωπη με την κάτοχο του τίτλου Γαλλία, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι, ενώ οι Ασιάτες με τους πολλούς «λεγεωνάριους» επιστρέφουν χωρίς να έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες για ένα μετάλλιο (ήταν φιναλίστ στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024