Αδ.Γεωργιάδης: Καλούσαν τον κόσμο να μην πληρώσει ΕΝΦΙΑ και τον αύξησαν
Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κατάργησε, αλλά αύξησε τον ΕΝΦΙΑ, ίσως και 1,5 εκατ. πολίτες θα πληρώσουν πολύ παραπάνω» εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. «Καλούσαν τον κόσμο να μην τον πληρώνει και τώρα τον αυξάνουν κιόλας» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κατάργησε, αλλά αύξησε τον ΕΝΦΙΑ, ίσως και 1,5 εκατ. πολίτες θα πληρώσουν πολύ παραπάνω» εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΙ, ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί να αυξήσει στα 3 δισ. την εισπραξιμότητα από 2,4 δισ. ευρώ.
«Καλούσαν τον κόσμο να μην τον πληρώνει και τώρα τον αυξάνουν κιόλας» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει ψεύτικες υποσχέσεις στο θέμα του ΕΝΦΙΑ. «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ, είναι από τους λίγους σίγουρα εισπράξιμους φόρους που επιβάλλουν τα Κράτη, όμως λέμε ότι με μείωση των δαπανών μπορεί να μειωθεί».
Υπενθύμισε ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 15%, ενώ τώρα έχουμε αύξηση 15%. «Με τις υγείες μας, πληρώνουμε 30% περισσότερο γιατί κάποιοι ψηφίσαν Τσίπρα» παρατήρησε δηκτικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
- Αγρότες: Μετά από ένα μήνα ο Τσιάρας πετάει ξανά το μπαλάκι στα μπλόκα
- «Φίλισα μερικά κορίτσια και μερικά αγόρια» – Η Κέιτ Γουίνσλετ για τους πρώτους ερωτικούς πειραματισμούς της
