Κόντρα Γεροβασίλη – Κουμουτσάκου μέσω Twitter για το δημοσίευμα των FT
«Πυρά» αντάλλαξαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times που αναφέρει ότι η Ελλάδα εκπλήσσει με την οικονομική της ανάπτυξη. «Ο πραγματικός σας πόνος δεν είναι το ΕΚΑΣ» λέει η κ. Γεροβασίλη στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο οποίος απαντά: «(Εσείς) συνεχίστε να διαβάζετε FT. Εμείς έχουμε την κακή συνήθεια να διαβάζουμε εκκαθαριστικά».
«Πυρά» αντάλλαξαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times που αναφέρει ότι η Ελλάδα εκπλήσσει με την οικονομική της ανάπτυξη.
Το δημοσίευμα των FT ενοχλεί, αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτησή της στο Twitter απαντώντας στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκο ο οποίος, σε ανάρτηση στο Twitter, έγραφε: «Να διανεμηθεί αμέσως από ένα φύλλο των FT σε όσους δεν θα πάρουν ΕΚΑΣ».
«Ο πραγματικός πόνος σας κ. Κουμουτσάκο, δεν είναι το ΕΚΑΣ. Αυτό είχατε συμφωνήσει να το καταργήσετε πλήρως» απάντησε η κ. Γεροβασίλη.
Ο κ. Κουμουτσάκος επανήλθε και σε νέα ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Κ. Γεροβασίλη μην πτοείστε. Συνεχίστε να διαβάζετε FT. Απλώς, όλοι οι υπόλοιποι έχουμε την κακή συνήθεια να διαβάζουμε εκκαθαριστικά…»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες στη λίμνη Μαραθώνα
- ΚΥΣΕΑ: Τα μέτρα της Ελλάδας μετά την επίθεση στο Ιράν – Αμερικανικοί στόχοι και ελληνικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή
- Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Κύπελλο του πόλο
- Βουλή: Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων – Φωταγωγήθηκε το κοινοβούλιο
- Τέμπη: 19 συλλήψεις από τις 200 προσαγωγές στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Ο Ίθαν Χοκ ήταν κάποτε ο νεότερος υποψήφιος για Όσκαρ και τώρα ο γηραιότερος – «Σκέφτομαι τα χρόνια που περνούν»

