Κόντρα Γεροβασίλη – Κουμουτσάκου μέσω Twitter για το δημοσίευμα των FT
«Πυρά» αντάλλαξαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times που αναφέρει ότι η Ελλάδα εκπλήσσει με την οικονομική της ανάπτυξη. «Ο πραγματικός σας πόνος δεν είναι το ΕΚΑΣ» λέει η κ. Γεροβασίλη στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο οποίος απαντά: «(Εσείς) συνεχίστε να διαβάζετε FT. Εμείς έχουμε την κακή συνήθεια να διαβάζουμε εκκαθαριστικά».
«Πυρά» αντάλλαξαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times που αναφέρει ότι η Ελλάδα εκπλήσσει με την οικονομική της ανάπτυξη.
Το δημοσίευμα των FT ενοχλεί, αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτησή της στο Twitter απαντώντας στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκο ο οποίος, σε ανάρτηση στο Twitter, έγραφε: «Να διανεμηθεί αμέσως από ένα φύλλο των FT σε όσους δεν θα πάρουν ΕΚΑΣ».
«Ο πραγματικός πόνος σας κ. Κουμουτσάκο, δεν είναι το ΕΚΑΣ. Αυτό είχατε συμφωνήσει να το καταργήσετε πλήρως» απάντησε η κ. Γεροβασίλη.
Ο κ. Κουμουτσάκος επανήλθε και σε νέα ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Κ. Γεροβασίλη μην πτοείστε. Συνεχίστε να διαβάζετε FT. Απλώς, όλοι οι υπόλοιποι έχουμε την κακή συνήθεια να διαβάζουμε εκκαθαριστικά…»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού – Ταυτοποιήθηκε 39χρονος δράστης
- Ενώσεις Καταναλωτών: Ως 20% ευρώ ακριβότερο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 110-66: Εύκολη νίκη των «πράσινων» με εμφάνιση-ρεκόρ του Ρογκαβόπουλου (vid)
- Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η γραμμή των τρένων στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι – Λάρισα
- Δημογραφικό: Η πληθυσμιακή πυραμίδα Ελλήνων και αλλοδαπών – Γεννήσεις, θάνατοι και το κρίσιμο 7,1%
- Τέλος το κρυφτό: Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη


