Τζούντο: Νοκ-άουτ ο Μουστόπουλος με ippon από τον Τούρσιος
Αποκλεισμός σοκ για τον Ρομάν Μουστόπουλο από τη φάση των «32» της κατηγορίας των -81 κιλών για το Ολυμπιακό τουρνουά τζούντο του Ρίο. Ο Έλληνας τζουντόκα (Νο-9 στον κόσμο) έχασε με Ippon από τον Χουάν Ντιέγκο Τούρσιος (Ελ Σαλβαδόρ).
Αποκλεισμός σοκ για τον Ρομάν Μουστόπουλο από τη φάση των «32» της κατηγορίας των -81 κιλών για το Ολυμπιακό τουρνουά τζούντο του Ρίο. Ο Έλληνας τζουντόκα (Νο-9 στον κόσμο) έχασε με Ippon από τον Χουάν Ντιέγκο Τούρσιος (Ελ Σαλβαδόρ).
Ο 23χρονος τζουντόκα του Ολυμπιονίκη Αγ.Ι.Ρέντη ήταν «φάντασμα» του εαυτού του στον αγώνα με τον άσημο Τούρσιος.
Για την ακρίβεια, ήταν σαν να μην… μπήκε ποτέ στο τατάμι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει οδυνηρή και απρόσμενη ήττα.
Ο αντίπαλός του, γνωρίζοντας ότι δεν έχει να χάσει κάτι απέναντι στον Μουστόπουλο, έπαιξε ελεύθερα και με δύο Waza-ari κατάφερε να κατακτήσει το Ippon, 2:52 πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς πήρε το όνομά της και γιατί πετάμε χαρταετό
- Η εμπλοκή της Ελλάδας στην ένταση ΗΠΑ – Ιράν – Επισκέψεις αμερικανο – ΝΑΤΟικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία
- Έρευνα της La Liga για συνθήματα θανάτου των οπαδών της Οσασούνα προς τον Βινίσιους
- Ελιά: Πώς ο «πράσινος χρυσός» της Ελλάδας φέρνει επενδύσεις
- Ο αληθινός Σέρπικο, ο Αλ Πατσίνο, η διαφθορά της αστυνομίας και το soundtrack του Μίκη Θεοδωράκη – Μια ιστορία από τα 70s
- Επιστρέφει η περιφερειακή λίγκα στα Βαλκάνια
- Πτολεμαΐδα: Στο χειρουργείο 17χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442