Νεαρή πρόσφυγας πέθανε σε δομή φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη
Ο θάνατος μιας 29χρονης Σύριας στη δομή φιλοξενίας στη Softex ήταν η αφορμή για την κινητοποίηση προσφύγων και μεταναστών στη συμβολή της Περιφερειακής Oδού με τη Συμμαχική Οδό. Η άτυχη Αζάζ Ράγκντα, η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, φέρεται να έπαθε επιληπτική κρίση. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν νεκρή.
Ο θάνατος μιας 29χρονης Σύριας στη δομή φιλοξενίας στη Softex ήταν η αφορμή για την κινητοποίηση προσφύγων και μεταναστών στη συμβολή της Περιφερειακής Oδού με τη Συμμαχική Οδό.
Η άτυχη Αζάζ Ράγκντα, η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, φέρεται να έπαθε επιληπτική κρίση. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν νεκρή.
Η 29χρονη διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς
- Στη Βηθλεέμ ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μετά από 2 χρόνια
- Λιντς – Λίβερπουλ 3-3: Νέα «γκέλα» για τους «ρεντς»