Φάκελος με εκρηκτικά σε σπίτι δικαστικού του NOOR1
Εκρηκτικό μηχανισμό εξουδετέρωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης άνδρες των ΤΕΕΜ στον Υμηττό. Ήταν μέσα σε βιβλίο που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει σε ταχυδρομικό φάκελο που έστειλαν στο σπίτι δικαστικού.
Εκρηκτικό μηχανισμό εξουδετέρωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης άνδρες των ΤΕΕΜ στον Υμηττό.
Ήταν μέσα σε βιβλίο που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει σε ταχυδρομικό φάκελο τον οποίο έστειλαν στο σπίτι δικαστικού.
Όταν αυτός παρέλαβε από τον υπάλληλο των ΕΛΤΑ τον φάκελο, τον θεώρησε ύποπτο και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.
Πυροτεχνουργοί εξέτασαν το περιεχόμενό του και επιβεβαίωσαν ότι περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο αδρανοποίησαν.
Την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δικαστικό-εφέτη που συμμετέχει στη δίκη των εμπλεκομένων στη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης με το φορτηγό πλοίο NOOR 1.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου και η δικαστικός Ισιδώρα Πόγκα είχε λάβει δέμα-βόμβα, σε κούφιο βιβλίο, με έξι μασούρια δυναμίτη, έξι μασούρια με άγνωστη εκρηκτική ύλη, δύο μπαταρίες και αυτοσχέδιους πυροκροτητές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν πλάκες χρυσού
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping
- Τσουκαλάς: Ο Ανδρουλάκης δεν αφήνει καμία σκιά, ο Μητσοτάκης παίζει κρυφτό – Ταινία Hollywood η κατάθεση Ξυλούρη
- Χρέος-μαμούθ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ την «πνίγουν»

