Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν φαντάζεστε από τι φτιάχτηκε αυτό το πανέμορφο νυφικό

Δεν φαντάζεστε από τι φτιάχτηκε αυτό το πανέμορφο νυφικό

...

Σε μια εκδήλωση που ονομάζεται «Second Runway» και δίνει νέα ζωή σε μεταχειρισμένα λευκά είδη και ρουχισμό ανακυκλώνοντας τα, μάλλον δεν περιμένεις να βρεις ένα νυφικό αντάξιο ενός fashion show. Κι όμως. Η σχεδιάστρια μόδας, ενδυματολόγος και τεχνίτρια πίσω από το κατάστημα UnicornNature στο Etsy, Στέφανι Χάιντερ, κατάφερε ακριβώς αυτό με ένα τραπεζομάντιλο.

«Πάντα ήμουν λάτρης της δαντέλας. Έτσι, όταν είδα ένα παλιό και γκριζαρισμένο δαντελένιο τραπεζομάντιλο ακουμπισμένο σ’ ένα ράφι, αμέσως με ενέπνευσε να δημιουργήσω κάτι θηλυκό και ντελικάτο», λέει η Χάιντερ, η οποία απέκτησε ένα όραμα μόλις το τραπεζομάντιλο πλύθηκε και λευκάνθηκε. «Θέλησα να διατηρήσω την γραμμή απλή, αφήνοντας τα σχέδια της δαντέλας να μιλούν από μόνα τους. Θα ήταν κρίμα να κοπεί το μήκος, γι ‘αυτό το άφησα ως μακριά ουρά, αν και θα μπορούσε να μαζευτεί για να είναι λειτουργική».

Σε μόλις δύο ώρες, η Χάιντερ ολοκλήρωσε τη μεταποίηση, σε ένα υπέροχο νυφικό, με λαιμόκοψη χαμόγελο, που τονίζει την υφή της δαντέλας ενώ τα σχέδιά της δημιουργούν ένα σοφιστικέ μοτίβο που εφαρμόζει ιδανικά στο μπούστο. Η γυμνή πλάτη του φορέματος δημιουργεί πλήρη αντίθεση με το μπροστινό μέρος που καλύπτεται πλήρως.

«Κάθε νύφη θα πρέπει να αισθάνεται σαν βασίλισσα όταν φοράει το νυφικό της. Πρέπει να ψάξει το φόρεμα που ταιριάζει με τον σωματότυπό της, να αντανακλά το ξεχωριστό στιλ της και είναι άνετο για να χορεύει μ’ αυτό όλη τη νύχτα».

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024