Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
5 λάθη στην επιλογή της μουσικής του πάρτι σου

5 λάθη στην επιλογή της μουσικής του πάρτι σου

...

1. Το κομμάτι σας – απόφαση ζωής
Είναι όντως κάτι σημαντικό, αλλά όχι και για να σε απασχολεί με μανία και σίγουρα όχι για να μαλώσεις με τον σύντροφο σου. Μπορεί και ο dj να σας βοηθήσει – αν του περιγράψετε το στυλ σας ή κάτι χαρακτηριστικό της σχέσης σας – και αν ακόμη δεν καταλήξετε σε κάποιο από κοινού μπορείτε απλά να πείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια και εκείνος να κάνει ένα remix!

2. Χόρεψε αρκουδάκι
Μπορεί εσύ να ξετρελαίνεσαι για το χορό αλλά δεν σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον σύντροφο σου. Μην επιμένεις, λοιπόν, στο πρόγραμμα να υπάρχουν ειδικά κομμάτια τύπου τάνγκο, μάμπο κτλ και προτιμήστε όσα μπορούν να είναι ευχάριστα και ξεσηκωτικά για όλους. Επίσης – και κυρίως – μην τον σέρνεις σε μαθήματα χορού με το ζόρι. Αν δεν θέλει, δεν θέλει. Αν δεν μπορεί, επίσης δεν μπορεί.

3. Η κομπανία
Το ότι ο ξάδελφος-αδελφός-φίλος σου ξέρει να παίζει κάποιο όργανο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τον αναγκάσετε να παίξει live στο γάμο σας καθώς ούτε όρεξη μπορεί να έχει ούτε και την άνεση να σας ζητήσει λεφτά να έχει. Με λίγα λόγια, μπορεί να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση και να μην μπορέσει να σου αρνηθεί ενώ στην πραγματικότητα καθόλου δεν θέλει να «ντύσει» το πάρτι σου με μουσική!

4. Τεστ – τεστ
Πολλές φορές – ειδικά αν ο dj δεν είναι σταθερός συνεργάτης του χώρου δεξίωσης που έχετε επιλέξει – το ζευγάρι ξεχνά να ενημερώσει για το χώρο του πάρτι: έκταση, εσωτερικός-εξωτερικός κτλ. Η ταυτότητα του χώρου επηρεάζει την ποιότητα του ήχου γι αυτό θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα ώστε η ένταση του ήχου να μην ξεκουφαίνει αλλά α μην είναι και υποτονική.


5. Άλλος για DJ;!
Πολλοί έχουν το μικρόβιο του dj και το απωθημένο να παίξουν μουσική αλλά ο γάμος σας δεν είναι αυτή η ευκαιρία. Το να «μειώσετε» το ρόλο του επαγγελματία για να πηγαίνει όποιος θέλει και να βάζει τραγούδια μάλλον δεν θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε πρόσεξε πόσο «αέρα» θα δώσεις στους επίδοξους dj για να μην χρειαστεί να τσακωθείτε εκείνη τη στιγμή. Επιπλέον, όταν θα φτιάχνετε την play-list μην είστε «κάθετοι» και σκληροπυρηνικοί. Επιτρέψτε στο dj που έχει και μεγαλύτερη εμπειρία να σας προτείνει κάποια πράγματα.

(φωτό.:JOHN GIANNOUPLAKIS)

gamos.gr

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024