Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς βρέθηκε σε αμήχανη θέση ο Τζον Μπον Τζόβι

Πώς βρέθηκε σε αμήχανη θέση ο Τζον Μπον Τζόβι

...

Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους σ’ έναν κλειστό γάμο στη Φλόριντα του Μαϊάμι. Σίγουρος πώς δεν θα χρειαστεί τραγουδήσει κάποια απ’ τις επιτυχίες του, ντύθηκε με κοστούμι και γραβάτα θυμίζοντας –ομολογουμένως– περισσότερο τον Μπιλ Κλίντον παρά τον ροκ σταρ όπως τον ξέρουμε. Κι αυτό μάλλον επειδή ήξερε και ήταν ήσυχος πώς το πάρτι θα έχει τη δική του wedding band. Έλα όμως που το γκρουπ σκέφτηκε να τιμήσει τον υψηλό καλεσμένο με την επιτυχία των Bon Jovi απ’ το1986, «Livin on a Prayer». Είχε μάλιστα πει ο ίδιος νωρίτερα στην τραγουδίστρια του γκρουπ, Lourdes Valentin πώς δεν θέλει να τραγουδήσει και για εκείνη ήταν μια ευχάριστη έκπληξη το ότι άλλαξε γνώμη κι έπιασε το μικρόφωνο τιμώντας τους με το ταλέντο του.

Ας δούμε τώρα τα πράγματα απ’ την άλλη σκοπιά. Για τον Μπον Τζόβι ήταν, απ’ ότι φαίνεται, δυσάρεστη έκπληξη το ότι αναγκάστηκε να πάρει τα ινία για να «σώσει» το τραγούδι του. Στην αρχή φάνηκε συγκαταβατικός, κάνοντας υπομονή αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε πώς δεν πάει άλλο και πώς πρέπει κάποιος να τους δείξει πώς το τραγουδάνε το «Livin on a Prayer». Προσπάθησε μάλιστα, να ακολουθήσει τον ήχο της μπάντας κάνοντας μια πιο τζαζ εκτέλεση. Το αποκορύφωμα της δυστυχίας του, όμως, δεν ήταν η Lourdes Valentin αλλά ο σολίστας με την τρομπέτα , που πήρε το ρόλο του Ρίτσι Σαμπόρα, μόνο που αντί ηλεκτρική κιθάρα χρησιμοποίησε το πνευστό όργανο.
Την συμπάθειά μας την κέρδισε πάντως, δεν είναι και λίγο να σου «σκοτώνουν» το «Livin on a Prayer» μέσα στα μάτια και τα αυτιά σου και να μένεις αμέτοχος!

gamos.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024