Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ

Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ

Πέθανε τη Δευτέρα, σε ηλικία 86 ετών, ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ. Ο γνωστός πρωταγωνιστής των ταινιών σπαγγέτι γουέστερν, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Κάρλο Πεντερσόλι, άφησε την τελευταία του πνοή στη Ρώμη.

Πέθανε τη Δευτέρα, σε ηλικία 86 ετών, ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ. Ο γνωστός πρωταγωνιστής των ταινιών σπαγγέτι γουέστερν, του οποίου το πραγματικό όνομα ήτανΚάρλο Πεντερσόλι, άφησε την τελευταία του πνοή στη Ρώμη.

«Δεν υπέφερε καθόλου, ήμασταν όλοι δίπλα του. Η τελευταία του λέξη ήταν ‘ευχαριστώ’», δήλωσε ο γιος του, Τζιουζέπε Πεντερσόλι, μιλώντας στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

O ιταλός ηθοποιός γεννήθηκε στη Νάπολη το 1929, αλλά αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά του στη Ρώμη. Η πρώτη μεγάλη αγάπη του ήταν το κολύμπι και -σύμφωνα με το BBC- το 1950 έγινε ο πρώτος ιταλός κολυμβητής που διήνυσε 100 μέτρα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Λίγα χρόνια μετά αποφάσισε να εγκαταλείψει την κολύμβηση και να αφοσιωθεί στην υποκριτική. Έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970, όταν πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 20 ταινίες μαζί με τον Τέρενς Χιλ.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως επέλεξε το ψευδώνυμο «Μπαντ Σπένσερ» εξαιτίας της αγάπης του στη μπίρα Budweiser και στον αμερικανό ηθοποιό Σπένσερ Τρέισι.

Ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι τόν αποχαιρέτησε με ένα tweet στο οποίο αναφέρει: «Αντίο Μπαντ Σπένσερ, σε αγαπήσαμε πολύ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024