Νέα 48ωρη απεργία των λιμενεργατών στον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ
Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη, στα πλαίσια της αρχικής απόφασης για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σήμερα, Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, στα πλαίσια της αρχικής απόφασης για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Οι λιμενεργάτες κατηγορούν την κυβέρνηση ότι παρά τις υποσχέσεις για «νομική θωράκιση»των γενικών και ειδικών ρυθμίσεων στο νέο διαμορφωμένο περιβάλλον,δεν καταλήγει σε συγκεκριμένες προτάσεις.
«Μετά από 20 μέρες απεργίας, πρέπει να γνωρίζουν οι πάντες, ότι διέξοδος δεν υπάρχει παρά μόνο η θεσμική θωράκιση – κατοχύρωση των εργασιακών σχέσεων.
»Το κλειδί της λύσης είναι αποκλειστικά στα χέρια της Κυβέρνησηςκαι αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι χρήστες των Λιμανιών και η Ελληνική κοινωνία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»
- Λέκκας για σεισμούς στην Ήπειρο: Θα γίνονται για αρκετές ημέρες ακόμα
- Χειροπέδες σε ζευγάρι ληστών που «χτυπούσε» καταστήματα
- The Ellinikon: Ένας τόπος για όλους
- Θρυλικό επίτευγμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έπιασε τον Ρόμπερτ Πάρις στην 1η θέση με τα περισσότερα ματς στο ΝΒΑ!
- Κάθειρξη 10 ετών στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης


