
Νέα 48ωρη απεργία των λιμενεργατών στον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ
Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη, στα πλαίσια της αρχικής απόφασης για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σήμερα, Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, στα πλαίσια της αρχικής απόφασης για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Οι λιμενεργάτες κατηγορούν την κυβέρνηση ότι παρά τις υποσχέσεις για «νομική θωράκιση»των γενικών και ειδικών ρυθμίσεων στο νέο διαμορφωμένο περιβάλλον,δεν καταλήγει σε συγκεκριμένες προτάσεις.
«Μετά από 20 μέρες απεργίας, πρέπει να γνωρίζουν οι πάντες, ότι διέξοδος δεν υπάρχει παρά μόνο η θεσμική θωράκιση – κατοχύρωση των εργασιακών σχέσεων.
»Το κλειδί της λύσης είναι αποκλειστικά στα χέρια της Κυβέρνησηςκαι αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι χρήστες των Λιμανιών και η Ελληνική κοινωνία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ