Τρεις τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων στο αεροδρόμιο της Σαγκάης
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη «αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών» που σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Πουντόνγκ της Σαγκάης, ανακοίνωσε η Αρχή διαχείρισης του αεροδρομίου.
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη «αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών» που σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Πουντόνγκ της Σαγκάης, ανακοίνωσε η Αρχή διαχείρισης του αεροδρομίου.
Η έκρηξη, που σύμφωνα με το επίσημο κινεζικό πρακτορείο Xinhua οφείλεται σε πυροτεχνήματα, σημειώθηκε κοντά στα ταμεία παράδοσης των αποσκευών του Τερματικού Σταθμού 2 λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, τοπική ώρα.
Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αναφέρεται σε μια λακωνική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο μπλογκ της Αρχής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, από την έκρηξη δεν διαταράχθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις.
Το Xinhua μετέδωσε ότι το επεισόδιο ερευνάται από τις αρχές και διευκρίνισε ότι τα τραύματα είναι ελαφριάς μορφής.
Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο κινεζικό μικρομπλόγκ Weibo, η αυθεντικότητα των οποίων δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί, δείχνουν τραυματιοφορείς να απομακρύνουν έναν άνθρωπο με φορείο από τον χώρο του αεροδρομίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο Βόλος – ΑΕΚ
- Βαλένθια-Οσασούνα 1-0: Βήμα παραμονής οι «νυχτερίδες» με… όπλο την έδρα τους
- Ο προσωρινός ηγέτης του Ιράν απειλεί τον Νετανιάχου: «Εξολοθρεύτηκε»
- Βόλος – ΑΕΚ 2-2: Ο Ρέλβας κράτησε «όρθια» την «Ένωση» στο 90+8′
- LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης
- Άρης: Η πρώτη 11άδα του Μιχάλη Γρηγορίου στους «κιτρινόμαυρους»