
Τρεις τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων στο αεροδρόμιο της Σαγκάης
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη «αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών» που σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Πουντόνγκ της Σαγκάης, ανακοίνωσε η Αρχή διαχείρισης του αεροδρομίου.
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη «αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών» που σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Πουντόνγκ της Σαγκάης, ανακοίνωσε η Αρχή διαχείρισης του αεροδρομίου.
Η έκρηξη, που σύμφωνα με το επίσημο κινεζικό πρακτορείο Xinhua οφείλεται σε πυροτεχνήματα, σημειώθηκε κοντά στα ταμεία παράδοσης των αποσκευών του Τερματικού Σταθμού 2 λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, τοπική ώρα.
Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αναφέρεται σε μια λακωνική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο μπλογκ της Αρχής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, από την έκρηξη δεν διαταράχθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις.
Το Xinhua μετέδωσε ότι το επεισόδιο ερευνάται από τις αρχές και διευκρίνισε ότι τα τραύματα είναι ελαφριάς μορφής.
Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο κινεζικό μικρομπλόγκ Weibo, η αυθεντικότητα των οποίων δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί, δείχνουν τραυματιοφορείς να απομακρύνουν έναν άνθρωπο με φορείο από τον χώρο του αεροδρομίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες
- Τράπεζα της Αγγλίας: Συναγερμός για το Mythos της Anthropic
- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]
- Ο Μπέζος «κλέβει» ταλαντούχο στέλεχος από την OpenAI



