Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γνωρίστε την 9χρονη φωτογράφο γάμων

Γνωρίστε την 9χρονη φωτογράφο γάμων

...

Οι περισσότεροι από εμάς στην ηλικία των εννιά , όχι δεν ήμασταν επαγγελματίες σε κάτι, αλλά ούτε σκεφτόμασταν τίποτε άλλο εκτός απ’ το παιχνίδι. Η Ρεγγίνα όμως, είναι ήδη μια καταξιωμένη φωτογράφος γάμου που εργάζεται μαζί με τον μπαμπά της.

Ο Kέβιν Ουάιλι μιλά με περιφάνεια για τα επιτεύγματα της κόρης του, καθώς θυμάται το ξεκίνημα της στη φωτογραφία. «Η Ρεγγίνα ήρθε πρώτη φορά σ’ επαφή με κάμερα όταν ήταν μόλις τριών ετών και η αναβάθμιση από την φωτογραφική μηχανή-παιχνίδι, σε G9 Canon έγινε για να φωτογραφίσει έναν αγώνα ορεινής ποδηλασίας παράλληλα με τον μπαμπά της.
Μετά τον αγώνα ποδήλατου, η Ρεγγίνα επέμεινε στη χρήση της φωτογραφικής μηχανής σε χειροκίνητη λειτουργία, υπενθυμίζοντάς του πατέρα της τι είχε πει ξανά και ξανά: «Αυτόματη, σημαίνει ότι η μηχανή παίρνει αποφάσεις, αντί του φωτογράφου». Μέχρι την ηλικία των επτά, τον είχε βοηθήσει να καλύψει το Παγκόσμιο Κύπελλο Mountain Bike, χρησιμοποιόντας την Canon 7D και ένα 70-200mm φακό. Την ίδια χρονιά, πήγε μαζί με τον πατέρα της σε μια «Trash the dress» φωτογράφιση και μια λήψη της χρησιμοποιήθηκε σε διαφημιστική καμπάνια, δίνοντας στον μπαμπά της, το αξίωμα του πρέσβη της εταιρίας Cotton Carrier.

Αλλά ακόμη και πριν η φωτογραφία της χρησιμοποιηθεί σε διαφημίσεις, η Ρεγγίνα πουλούσε φωτογραφικά πορτραίτα, νικώντας ακόμη και τον μπαμπά της όπως όταν ένας ανώτερος ανθυπασπιστής των Σκωτσέζων Φρουρών αγόρασε το πορτρέτο της αντί του πατέρα της.

Σήμερα, αυτή η φωτογράφος γάμων και βοηθός του πατέρα της, χρησιμοποιεί Fuji X-E1 και X-T1 σε συνδυασμό με τα f / 2 φακούς 35 χιλιοστών f / 1.4 και 18 χιλιοστά. Η δουλειά της είναι τόσο καλή που οι νύφες ζητούν την παρουσία της ενώ απ’ ότι φαίνεται η Ρεγγίνα έχει πολλά υποσχόμενο μέλλον και μπορείτε να ακολουθήσετε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

gamos.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024