Κέιτ Μπλάνσετ και Σάντρα Μπούλοκ στη θηλυκή «Συμμορία των Έντεκα»;
...
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Ακολουθώντας τη μόδα που θέλει δημοφιλείς ταινίες να γυρίζονται ξανά με γυναίκες ηρωίδες αντί για άνδρες, «Η Συμμορία των 11» ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη.
Την ταινία θα σκηνοθετεί ο Γκάρι Ρος (σκηνοθέτης του Hunger Games) με τον Στίβεν Σόντερμπεργκ ως παραγωγό και την Σάντρα Μπούλοκ σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πληροφορίες που μεταδίδει το Playlist θέλουν μία ακόμα μεγάλη σταρ να βρίσκεται κοντά σε έναν από τους κεντρικούς ρόλους: την Κέιτ Μπλάνσετ.
Το σενάριο της ταινίας γράφει η Ολίβια Μιλτς και θεωρείται ότι θα χρησιμοποιήσει την κεντρική ιδέα της ταινίας του 2001: μία συμμορία πραγματοποιεί μια ληστεία.
Αυτή τη φορά η συμμορια θα αποτελείται από γυναίκες, ενώ εκτιμάται ότι το νέο Ocean’s Eleven δεν θα είναι ριμέικ της ταινίας με τον Τζορτζ Κλούνι.
Θεωρείται, πάντως, ότι σε περίπτωση που η Μπλάνσετ πει το «ναι», εκείνη και η Μπούλοκ θα ερμηνεύουν ένα δίδυμο αντίστοιχο με εκείνο των Κλούνι – Μπραντ Πιτ στις πρώτες ταινίες.
Ο Ρος έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να συμπεριληφθεί στο καστ και η Τζένιφερ Λόρενς, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι η ηθοποιός θα κατάφερνε να συμμετάσχει, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θέλει να απελάσει τον 5χρονο Λίαμ που συνελήφθη στη Μινεσότα
- Συνελήφθη 70χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους – Έκλεψε πάνω από 15.000 ευρώ
- Σκάνδαλο στη Ρέιντζερς: Παίκτες χρησιμοποιούσαν δωμάτια φυσικοθεραπείας για τα ερωτικά ραντεβού τους!
- «Big Bang» στις επενδύσεις από τις Big Tech για την ΑΙ
- Τους υπουργούς Εργασίας της ΝΔ δίνει η Στρατινάκη σε απάντησή της – Την τελική απόφαση και υπογραφή για τα κονδύλια είχε ο εκάστοτε υπουργός
- Ο Bad Bunny δεν λέει πολλά για την εμφάνιση του στο Super Bowl, αλλά υπόσχεται ένα «μεγάλο πάρτυ»
