Δάνης Κατρανίδης και Παναγιώτα Βλαντή στον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου
...
Ο Δάνης Κατρανίδης προσκαλεί την Ιόλη Ανδρεάδη να παρουσιάσει τον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου, μέσα από τη δική της ματιά, με τον ίδιο και την Παναγιώτα Βλαντή στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Ο Μισάνθρωπος του Μολιέρου έρχεται στο ΠΟΛΗ Θέατρο. Έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου και πρωτοεμφανιζόμενα έργα της ελληνικής δραματουργίας (Γιώργος Νανούρης «Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;», Σύλβια Λιούλου «Αέρας», Ένκε Φεζολλάρι «Σκηνές από έναν γάμο», Ελένη Ζαχοπούλου «Frank and Ferdinand», Κωνσταντίνος Ρήγος «Το κενό αυτοπροσώπως»), έχουν ανέβει το τελυατίο διάστημα στο θέατρο.
Η ημερομηνία της πρεμιέρας, όπως και η ολοκλήρωση του καστ, αναμένεται να ανακοινωθούν. Το έργο πρόκειται να ανέβει σε νέα μετάφραση από τον Γιάγκο Ανδρεάδη.
entertainment.in.gr
- Γιατί έμεινε ο Μίλτος Τεντόγλου εκτός μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
- Ο Τραμπ έδειξε τον Χέγκσεθ για την επίθεση στο Ιράν – To αμήχανο χαμόγελο του υπουργού Πολέμου
- Ελευσίνα: Γιόρτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου με χουντικό ύμνο – «Απαράδεκτο γεγονός» και «αποτροπιασμός»
- H χλιδάτη ζωή των μελών του κυκλώματος που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ – Πώς έστησαν την απάτη εκατομμυρίων
- QatarEnergy: Επικαλείται ανωτέρα βία για τα συμβόλαια LNG
- Βιώσιμη διαχείριση του νερού και καλές πρακτικές από την Παπαστράτος

